Skip to main content

CELEBS

Ο Δάκης αποκάλυψε ότι του είχαν δώσει έξι μήνες ζωής!

Υπήρξε ο απόλυτος εκπρόσωπος της ποπ μουσικής στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και του ’70, με μια από τις χαρακτηριστικότερες φωνές



 

Καλεσμένος της εκπομπής «Εκείνος και ο άλλος» της ΕΡΤ, ο Δάκης μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αλλά και για τη μάχη του με τον καρκίνο πριν από δύο χρόνια.

«Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με το αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω», είπε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Μάκης Δελαπόρτας Μαίρη Χρονοπούλου Δάκης

Ο Δάκης με τον Μάκη Δελαπόρτα και τη Μαίρη Χρονοπούλου /Φωτογραφία Eurokinissi

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει ή δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε».

Όσα είπε για τη μάχη του με τον καρκίνο συγκλονίζουν: «Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δε μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό».

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30