Skip to main content

CELEBS

Δεληβοριάς για Κούγια: «Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία»

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου



 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του Αλέξη Κούγια για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», σε σχέση με τους καταγγέλλοντες του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μιλώντας στο «Πρω1νό» ο Φοίβος Δεληβοριάς υποστήριξε ότι τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια αποτελούν απόψεις του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ σχολίασε τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και προέτρεψε τα θύματα να βγουν να μιλήσουν χωρίς φόβο.

«Ο κάθε δικηγόρος είναι αυτά που πιστεύει ο πελάτης του. Αυτά που είπε χτες ο κύριος Κούγιας είναι απόψεις του κ.Λιγνάδη. Τι μας είπε; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα, ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο να μαρτυρήσει. Ο κ. Λιγνάδης επιτρέπει να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Ο δικηγόρος του -ο κύριος Λιγνάδης δηλαδή- μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα και με τον βιασμό που είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα», είπε αρχικά ο γνωστός μουσικός.

«Υπάρχει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο άνθρωπος που επελέγη από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί το ελληνικό θέατρο έχει αυτές τις απόψεις. Δεν ξέρουμε τι έχει κάνει ο κ. Λιγνάδης, αλλά αυτό που έγινε χθες είναι ένα έγκλημα. Είναι ένας βιασμός της πραγματικότητας και των θυμάτων και των ανθρώπων που είναι να μιλήσουν. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί επελέγη ο κ. Κούγιας και γιατί βγαίνει στα κανάλια. Το κάνει για να φοβηθούν οι άνθρωποι που μίλησαν κι αυτοί που ήθελαν να μιλήσουν, γιατί βλέπουν την εικόνα της κοινωνίας που εκπροσωπεί ο κ. Κούγιας. Μιας κοινωνίας που φτάνει να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα», δήλωσε στη συνέχεια.

Επιπλέον ο τραγουδοποιός τόνισε: «Ήθελα πάρα πολύ να πω εκ μέρους των φίλων μου ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας είναι μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν με μεγάλο σεβασμό. Είμαστε με το πλευρό των θυμάτων, των ανθρώπων που κακοποιούνται εδώ και χρόνια».

«Μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη, εγώ θα δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος για να συμπαρασταθώ στα θύματα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι από χτες. Άνοιξε ο ΚΑΔ, κολλούνται και ένσημα από ό,τι μαθαίνω, θα βοηθήσουμε να βολέψουμε πολλά παιδιά στο επάγγελμα», είπε κλείνοντας με χιούμορ.

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»