Skip to main content

CELEBS

H βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται για τον Robbie Williams

‘’Η ιστορία ενός υπερήρωα’’, οι καταχρήσεις και η κατάθλιψη



 

Είναι ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σκηνοθέτες. Ο Michael Gracey, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline, δήλωσε πως ετοιμάζουν μια βιογραφική ταινία για την ζωή του Robbie Williams. Πρόσθεσε επίσης, πως η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ το σενάριο είναι σε συνεργασία με τους Oliver Cole και Simon Gleeson, οι οποίοι κάνουν το ντεμπούτο τους ως σεναριογράφοι.

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία ενός από τους πιο επιτυχημένους pop σταρ του Ηνωμένου Βασιλείου, που γνώρισε τη φήμη ως μέλος των "Take That" και στη συνέχεια ακολούθησε επιτυχημένη και  δύσκολη σόλο καριέρα.

Η μουσική του Robbie Williams θα συμπεριληφθεί στην ταινία, αλλά θα ηχογραφηθεί εκ νέου, για να ταιριάζει με την ατμόσφαιρα. Ο Michael Gracey έκανε λόγο για "ιστορία ενός υπερήρωα" ενός καθημερινού ανθρώπου που είχε μεγάλα όνειρα και ακολούθησε τα όνειρά του, τα οποία τον οδήγησαν σε ένα απίστευτο σημείο. "Δεν είναι ο καλύτερος τραγουδιστής ή χορευτής και όμως κατάφερε να πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως", τόνισε.

 "Θέλω να το κάνω με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο. Θυμάμαι να πηγαίνω στον κινηματογράφο ως παιδί και υπήρχαν ταινίες που με συγκλόνιζαν και με έκαναν να λέω, καθώς καθόμουν εκεί στον κινηματογράφο, δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Θέλω απλώς το κοινό να έχει αυτό το συναίσθημα. Είναι τόσο σημαντικό όταν βλέπουν αυτήν την ιστορία και κοιτάζουν στην οθόνη, να σκέφτονται ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η προσέγγιση είναι απόρρητη, αλλά ο στόχος είναι να δημιουργήσω αυτό το συναίσθημα που μόλις περιέγραψα" πρόσθεσε ο διάσημος σκηνοθέτης του "The Greatest Showman".

Η επιτυχημένη καριέρα του Williams θα είναι τα βασικά θέματα της ταινίας, καθώς επίσης και τα προβλήματα κατάθλιψης και κατάχρησης ουσιών κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως έντεκα από τα 12 σόλο άλμπουμ του Williams, έχουν φτάσει στο Νο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει βραβευτεί με τα περισσότερα βρετανικά μουσικά βραβεία (Brit Awards) στην ιστορία, συνολικά 18,  (διπλάσια από εκείνα των Adele και Coldplay που είναι στη δεύτερη θέση με εννέα ο καθένας).

Δεν αποκλείεται να δούμε και προσωπικές αναφορές από την ζωή του Robbie Williams, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του και ηθοποιό Ayda Field.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»