Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήταν στην Ιθάκη»

Με ανάρτησή της στα social media η Δώρα Χρυσικού «αδειάζει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει εκείνος και ο δικηγόρος του

allyou.news
 

Με ανάρτησή της στα social media η Δώρα Χρυσικού «αδειάζει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει εκείνος και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, καθώς, όπως γράφει, έχει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πως δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015.

δωρα χρυσικού λιγναδης

Δώρα Χρυσικού/ NDP

Ο γνωστός σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρισκόταν στο νησί, με τον Διονύση Παναγιωτάκη να καταθέτει υπέρ του, λέγοντας πως στις 8 Αυγούστου του 2015 ήταν μαζί στην Ιθάκη.

Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποχωρεί από το γραφείο της ανακρίτριας

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού στο εν λόγω post της στο Facebook δηλώνοντας έτοιμη να καταθέσει αν χρειαστεί.

ΧΡΥΣΙΚΟΎ ΚΑΤΑ ΛΙΓΝΑΔΗ

Η ανάρτηση της Χρυσικού στο Facebook
 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares