Skip to main content

CELEBS

Η Zendaya διορθώνει το φύλο σε ερώτηση σχετικά με την ποιότητα που της αρέσει σε έναν άνδρα

Και ρίχνει το twitter δίνοντας ένα γερό μάθημα ευγένειας 



 
Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Zendaya επαινείται από τους οπαδούς της για τη διατύπωση μιας ερώτησης σε συνέντευξη  και κάνει το φύλο  gender-neutral.
Η Zendaya απαντά σε ερωτήσεις όπως θέλει. Mετά την εμφάνισή της στο Χόλιγουντ τεύχος του Vanity Fair, η 24χρονη νικήτρια των Emmy απάντησε σε 35 ερωτήσεις συνέντευξης ως μέρος της σειράς-βίντεο του περιοδικού, The Proust Questionnaire.
Η Zendaya τράβηξε την προσοχή του queer -twitter χθες με μια σύντομη αλλά εντυπωσιακή στιγμή από το βίντεο του ερωτηματολογίου του Proust για το Vanity Fair. Το ερωτηματολόγιο της δόθηκε για να "αποκαλύψει τη φύση της πραγματικής προσωπικότητας της Zendaya", υποστήριξε η έκδοση. Η σταρ λέει ναι σε αυτήν τη δοκιμή, απαντώντας σε 35 ερωτήσεις όπως: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; Και σε ποια περίπτωση λες ψέματα; Αλλά η εν λόγω ερώτηση που τάραξε τα νερά, είναι η #12….
Συνέντευξη: "Ποια είναι η ποιότητα που σου αρέσει περισσότερο σε έναν άνδρα;"
Zendaya: "Ωμμ… Που μου αρέσει περισσότερο σε ένα άτομο. Tι θα λέγατε γι αυτό; "
Η ηθοποιός στη συνέχεια έδωσε μια μακρά και αυθεντική απάντηση στην προσωπική ερώτηση. Είναι τόσο μεγάλη ερώτηση  είπε."Ποια είναι η ποιότητα που μου αρέσει περισσότερο σε κάποιον; Θα έλεγα ότι είναι η καλοσύνη, που δεν είναι κι είναι ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψω, αλλά μερικοί άνθρωποι είναι καλοί άνθρωποι και μπορείς απλά να το νιώσεις. Και δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, αλλά υπάρχει αυτή η μικρή σπίθα που έχουν, ή αυτό το μικρό ιδιαίτερο πράγμα που έχουν, που απλά νιώθεις ασφαλής και χαρούμενος γύρω τους. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά ορισμένοι το έχουν και είναι ξεχωριστό. "
Για την παρακάτω ερώτηση, η Zendaya ρωτήθηκε από τη δημοσίευση: "Ποια είναι η ποιότητα που σου  αρέσει περισσότερο σε μια γυναίκα;"
Αλλά το αστέρι του Malcolm & Marie δεν είχε άλλη αποκάλυψη να κάνει και απάντησε, λέγοντας, "Υποθέτω ότι αυτή είναι η ίδια απάντηση".
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτα επαίνους για το αστέρι της ταινίας Malcolm και Marie με τους θαυμαστές της να ανταποκρίνονται πώς ήταν «ένας άλλος λόγος να την αγαπήσουμε».



Κι έτσι η Zendaya έδωσε ένα καλό μάθημα: Το 2021 μπορούμε και να σταματήσουμε να υποθέτουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι straight. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς συμφωνούμε ότι είναι άδικο το ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να περάσουν από την αγχωτική και συχνά τραυματική διαδικασία να βγουν από την  ντουλάπα, αλλά αυτή η διαδικασία συμβαίνει, εν μέρει, επειδή όλοι υποτίθεται ότι είναι straight από προεπιλογή. Δεν είμαι εδώ για να αναφέρω αριθμούς και στατιστικά στοιχεία, αλλά οι νέοι αυξάνουν όλο και περισσότερο στην ιδέα ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή και οι άνθρωποι κινούνται πλέον σε όλο το φάσμα. Όταν οι άνθρωποι ρωτούν για το με ποιον κάνεις dating και αναφέρουν ένα φύλο που δεν ταιριάζει με το φύλο του ατόμου με το οποίο είσαι, πρέπει να τους διορθώσεις; Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις come out αυτή τη στιγμή ακόμα και σ’ έναν ξένο; Είσαι ψεύτικος ή ανέντιμος αν δεν το κάνεις; Και τι γίνεται αν το άτομο που είσαι δεν είναι non binary; Ας ρωτάμε απλώς τους ανθρώπους για τους «συντρόφους» τους ή τους «σημαντικούς άλλους» αν θέλουμε να είμαστε πιο ευγενικοί.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός