Skip to main content

CELEBS

George Clooney - Julia Roberts: Μαζί ξανά στην οθόνη!

"Ένα εισιτήριο για τον Παράδεισο", κορυφή στην must watch λίστα σου!


Ρόμυ Μελάνι

Και οι καρδιές μας χτυπάνε δυνατά! Παρόλο που δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει καλύτερο ζευγάρι  rom-com από εκείνο  της Julia Roberts και του Richard Gere, χάρη στις εμβληματικές ταινίες Pretty Woman και Runaway Bride, πρόκειται σύντομα να δούμε το next best thing - το αξιολάτρευτο ζευγάρωμα της Roberts μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο  Ocean's Eleven George Clooney.
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην  τελευταία ρομαντική  κομεντί της Universal Pictures, Ticket To Paradise, που θα σκηνοθετηθεί από τον Ol Parker (ο οποίος επίσης σκηνοθέτησε το Mamma Mia! Here We Go Again).


Σύμφωνα με τo Deadline, οι Roberts και Clooney θα πρωταγωνιστήσουν ως ένα διαζευγμένο ζευγάρι που ενώνεται ξανά και ταξιδεύει στο Μπαλί για να εμποδίσει την κόρη του, να κάνει το ίδιο λάθος που νομίζουν ότι έκαναν πριν από 25 χρόνια αυτοί και παντρεύτηκαν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κινηματογραφικό ζευγάρι είναι μαζί, οπότε είμαστε σίγουροι πως θα υπάρχει εκρηκτική χημεία. Ο Clooney και η Roberts στο παρελθόν έχουν ξαναβρεθεί στο Money Monster σκηνοθετημένο από την Jodie Foster και στο franchise ταινιών των Ocean's Eleven.
Δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά ακόμη για το επερχόμενο φιλμ, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο - πηγαίνει στην κορυφή της λίστας που πρέπει να παρακολουθήσουμε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος