Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση

 Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου



Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου. Θα υπερισχύσει γι’ ακόμα μια φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως;


Στο προηγούμενο είδαμε πως:
Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού.

Επεισόδιο 110. Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου. Θα υπερισχύσει γι’ ακόμα μια φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως; Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ, το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας την βοήθεια της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;