Skip to main content

CELEBS

"House of Gucci": Η Gaga υποδύεται την Patrizia Reggiani στη νέα ταινία του Ridley Scott

Με την Reggiani να είναι "μάλλον ενοχλημένη" με την ποπ σταρ


Ρόμυ Μελάνι

Oλα ξεκίνησαν όταν η  διάσημη pop star, Lady Gaga δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού της και του Adam Driver ως Patrizia Reggiani και Maurizio Gucci από το σετ του Ridley Scott στα στούντιο της MGM για τα γυρίσματα του φιλμ House of Gucci. Η ταινία ακολουθεί την ταραχώδη δυναστεία της οικογένειας Gucci και τη δολοφονία του εγγονού του ιδρυτή Guccio Gucci. Η Reggiani, πρώην σύζυγος του Maurizio Gucci, δικάστηκε και καταδικάστηκε για ενορχήστρωση της δολοφονίας του πρώην συζύγου της στα σκαλοπάτια του γραφείου του το 1995. Υπηρέτησε 18 χρόνια πριν αποχωρήσει από τη φυλακή το 2016.
https://www.instagram.com/p/CMNes5lsKgK/?utm_source=ig_web_copy_link
Η Patrizia Reggiani, η πρώην κληρονόμος της Gucci που καταδικάστηκε για τη διαταγή της δολοφονίας του πρώην συζύγου Maurizio Gucci, προκάλεσε τη Lady Gaga, η οποία πρωταγωνιστεί ως Reggiani στην επερχόμενη ταινία του Ridley Scott "House of Gucci". Μια πρώτη φωτογραφία της Gaga ως Reggiani και του Adam Driver ως Maurizio Gucci έκανε το ντεμπούτο της στα social media, αλλά η πραγματική Reggiani λέει ότι είναι "μάλλον ενοχλημένη" που η Gaga ποτέ δεν ήρθε σε επαφή μαζί της ή δεν ζήτησε να τη συναντήσει πριν γυρίσει το "House of Gucci".

"Είμαι μάλλον ενοχλημένη από το γεγονός ότι η Lady Gaga με υποδύεται στη νέα ταινία του Ridley Scott χωρίς να έχει τη σκέψη και την ευαισθησία να έρθει να με συναντήσει", δήλωσε η Reggiani στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa (μέσω του The Independent). "Δεν είναι οικονομικό ζήτημα. Δεν θα κερδίσω ούτε ένα λεπτό από την ταινία. Είναι ζήτημα καλού γούστου και σεβασμού".

Η Reggiani καταδικάστηκε το 1998 για την παραγγελία της δολοφονίας του Maurizio Gucci και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης. Η ποινή μειώθηκε αργότερα σε 26 χρόνια κατόπιν έφεσης. Ο Gucci πυροβολήθηκε το 1995 έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο, μια δεκαετία μετά τη λήξη της σχέσης του με τη Reggiani το 1985.

Η ιστορία αγάπης του Gucci και της Reggiani και η επακόλουθη δίκη για την  δολοφονία είναι το θέμα του φιλμ "House of Gucci" του Σκοτ. Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Lady Gaga επέλεξε αυτήν την συμμετοχή σαν συνέχεια της επιτυχίας της στην κινηματογραφική βιομηχανία με το "A Star Is Born". Η Γκάγκα ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού με το "A Star Is Born" και κέρδισε το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι. Ο Driver ήταν επίσης υποψήφιος για Όσκαρ πέρυσι στην κατηγορία Καλύτερος ηθοποιός για το "Marriage Story".

Το σενάριο, που γράφτηκε από τον Roberto Bentivegna, βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden "The House of Gucci. Μια συγκλονιστική ιστορία δολοφονίας, τρέλας, αίγλης και απληστίας".
Τα γυρίσματα για την ταινία ξεκίνησαν στη Ρώμη τον περασμένο μήνα. Εκτός από την Gaga και τον Driver, το "House of Gucci" ένα δυνατό καστ σύνολο που περιλαμβάνει τον Al Pacino ως Aldo Gucci, τον Jared Leto ως Paolo Gucci, τον Jeremy Irons ως τον Rodolfo Gucci και τηην Camille Cottin ως Paola Franchi, καθώς και τους Jack Huston και Reeve Carney

Το "House of Gucci" έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στους κινηματογράφους, στις 24 Νοεμβρίου μέσω της United Artists Releasing.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.