Η Ιωάννα Τούνη για το bullying που δέχτηκε: «Με είχαν φτύσει στα μούτρα!»

Η Ιωάννα μοιράστηκε τη δική της εμπειρία γύρω από το bullying

allyou.news
 

Μια εξομολόγηση για το bullying που δέχτηκε σε αρκετά νεότερη ηλικία, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram.

Σοκαρισμένη από τα μηνύματα που παίρνει για περιπτώσεις εκφοβισμού το 2021, αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα όταν πήγαινε δημοτικό!

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα είναι η πιο «δυνατή» Instagrammer στη χώρα μας! /Φωτογραφία Instagram

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη”, ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια. Με κορόιδευαν πάρα πολύ επίσης για τα αυτιά μου, ότι μοιάζουν με εξωτικού. Μπορεί να με κορόιδευαν για αδιανόητους λόγους. Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα οριακά μου γλείφουν τα πόδια. Το κάρμα επιστρέφει πάντα σε αυτούς που είναι σωστοί και δίκαιοι και δεν έχουν πειράξει κάποιον», αποκάλυψε η γνωστή influencer.

Στο βίντεάκι της επίσης σχολίασε: «Ακόμη και άτομα που δε θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν».

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares