Skip to main content

CELEBS

Julie Delpy: «Το να είσαι ένα όμορφο κορίτσι δεν είναι ένα εύκολο task»

«Σαν όμορφη, βρισκόμουν διαρκώς σε επίθεση»


Ρόμυ Μελάνι

Η Julie Delpy, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, που την γνωρίσαμε καλύτερα  στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στα φιλμ Before Sunrise, Before Sunset και Before Midnight, λέει ότι δεν είναι πλέον όμορφη. Και δεν της λείπει αυτό καθόλου.

“Μικρότερη, ήμουν πολύ όμορφη, αλλά τότε το μισούσα», δήλωσε  σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στον διεθνή τύπο χθες.«Το μισούσα γιατί ήταν αδυσώπητο. Είχα συνεχώς επίθεση… Έπρεπε να προστατευτώ πνευματικά γιατί διάβαζα πολύ, ήμουν εξαιρετικά μορφωμένη, με έναν συγκεκριμένο τρόπο, στις τέχνες, στη λογοτεχνία και δεν με αντιμετώπιζαν όπως πραγματικά ήμουν".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️Take Meh Back⚡️ (@takemehback)

Η Delpy, που γεννήθηκε στο Παρίσι, σπούδασε κινηματογράφο στη Σχολή Τεχνών Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Ξεκίνησε την καριέρα όμως ακόμη και πριν από  τις σπουδές της, όταν ήταν μόλις 14 ετών, αφού ο σκηνοθέτης Jean-Luc Godard την πήρε στην ταινία του Ντετέκτιβ το 1984. Τον Αύγουστο του 2012, είχε δηλώσει στο The New Yorker ότι ένιωθε άβολα με την εμφάνισή της στις αρχές της καριέρας της.
https://www.instagram.com/p/CMA70w9sSbl/?utm_source=ig_web_copy_link
«Όταν έγινα ηθοποιός, ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι οι άνδρες έχουν την τάση να κάνουν αντικείμενα τις όμορφες γυναίκες: Θέλουν να τις ελέγχουν, να έχουν την εξουσία  τους πάνω τους».
Τώρα στα 51 της χρόνια, θυμάται ότι χτυπήθηκε συνεχώς στα νεότερα χρόνια της. Λέει ότι απέφυγε τον ντροπιασμένο παραγωγό Harvey Weinstein - είχε ακούσει γι 'αυτόν – «αλλά υπήρχαν κι άλλοι οι οποίοι όταν απέρριψα τις προτάσεις τους διέδωσαν ότι είμαι «δύσκολη».

«Το να είμαι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δυνατό, αλλά σκληρό, αλλά ξεκάθαρο για το πού στεκόμουν, δεν ήταν καθόλου εύκολο task», τόνισε.

Η Delpy, που είναι πλέον συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης, εκτός από την υποκριτική της, είπε ότι δεν έχει πλέον αυτή την πρόκληση.
Δεν είμαι πια το όμορφο κορίτσι, που όταν μπαίνω στο γραφείο και όλοι μοιάζουν, σα να μου λένε «είσαι τόσο χαριτωμένη, θέλεις να πάμε για δείπνο;», είπε η Ντέλπι. «Όχι, δεν λειτουργεί πλέον έτσι».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο