Skip to main content

CELEBS

Ρένα Μόρφη: Θα γίνει μαμά για πρώτη φορά!

Η γνωστή καλλιτέχνιδα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η γνωστή καλλιτέχνιδα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα.

Η κυρία «Όταν σου χορεύω…» βρίσκεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στα μισά της εγκυμοσύνης της.

ρενα μορφη έγκυος

Το love story της Ρένας Μόρφη και του Ορέστη Φαληρέα

Ο Ορέστης Φαληρέας και ο αδελφός του, Λύσσανδρος, ήταν οι ιδρυτές του συγκροτήματος Imam Baildi, στο οποίο αργότερα προστέθηκε η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, η οποία ως τότε έκανε σόλο καριέρα με το όνομα Σούλη Ανατολή. Έτσι λοιπόν, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016, όμως κρατούν χαμηλούς τόνους και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

μορφη έγκυος σύζυγος

Το ζευγάρι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Φαντασία», όπου πρωταγωνιστούσε η Ρένα Μόρφη

«Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δε θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «ΟΚ!».

Η Ρένα Μόρφη αυτή τη σεζόν είναι συμπαρουσιάστρια του Νίκου Πορτοκάλογλου στη μουσική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Μουσικό Κουτί», ενώ έχει δοκιμάσει τις ικανότητές της και στην υποκριτική, στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Φαντασία».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.