Skip to main content

CELEBS

Μαρία Σολωμού: «Δε μου έχει τύχει να με χωρίσει ο άλλος»

Για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, αλλά και για τους πρώην συντρόφους της μίλησε η Μαρία Σολωμού



«Το φλερτ δε θυμάμαι πώς γίνεται. Πάει πολύς καιρός. Εγώ είμαι της δεκαετίας του ’90 και φλέρταρα, αλλά τώρα πια αυτά δεν γίνονται.. Τους (πρώην μου) τους έχω ταλαιπωρήσει όλους. Δε μου έχει τύχει να με χωρίσει ο άλλος. Όλους τους χωρισμούς που έχω κάνει τους ήθελα» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο αποκάλυψε: «Από τότε που έγιναν όλα αυτά είναι σαν να μου έριξες μια ροπαλιά και μου κόπηκε η λαλιά. Ένιωσα μέρος ενός πράγματος σαν να είχα κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό. Έχει ειπωθεί "αν ξέρατε γιατί δεν λέγατε". Δεν μπορείς να ξέρεις το εύρος γιατί δεν είσαι συνέχεια με αυτούς τους ανθρώπους, απλά ακούς.

Για κάποιο λόγο χάθηκε το μέτρο, δεν μπορεί να σκουπίζουμε τη σκηνή για να παίξουμε ή να ακούσουμε τα σχολιανά μας για να παίξουμε. Αυτό ήταν μια παλιακή νοοτροπία. Αυτό ήταν ένα μικρό κομμάτι και το βλέπαμε φυσιολογικό ότι εκεί υπάρχει κάποιος βούρκος. Σαν να υπήρχε μια συνομωσία και μια ομερτά και δεν είναι έτσι… Ένιωσα μέρος αυτού του πράγματος, ότι κι εγώ έχω κομμάτι ευθύνης σε αυτό. Η στενοχώρια κι αυτό που είχα το στομάχι μου ήταν αδιανόητο… Βάλλεται ένας χώρος - το θέατρο - που είναι βασικά αλλιώς. Ελπίζω να βγούνε όλα στην φόρα και να καθιερωθεί μια νέα καθαρή κατάσταση» είπε η Μαρία Σολωμού.

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.