Η Miley Cyrus στέλνει το πιο συγκινητικό γράμμα στη Hannah Montana

Και σε στέλνει νοσταλγικό ταξίδι 15 χρόνια πίσω στο παρελθόν της παιδικής σου αθωότητας

Allyou Team

 

Για όποιον μεγάλωσε βλέποντας τη Miley Cyrus στη Hannah Montana, το αστέρι έκανε μια ανατροπή που δεν άφησε καμιά μας ασυγκίνητη.

Η τραγουδίστρια έβαλε φωτιά στο Twitter και στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από ένα προσωπικό τρυφερό γράμμα που έγραψε αφιερωμένο στην εμφάνισή της στην οθόνη για να σηματοδοτήσει την 15η επέτειο της πρεμιέρας της παράστασης στο Disney Channel. Το γράμμα γράφτηκε φυσικά σε λιλά και ροζ χαρτί, ως χαρακτηριστική υπογραφή της Χάνα Μοντάνα.

Η Miley πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική εκπομπή μεταξύ του 2006 και του 2011, μια σειρά που της χάρισε απίστευτη φήμη. Έπαιξε τη Miley Stewart, μια έφηβη που ζούσε διπλή ζωή ως διάσημη ποπ τραγουδίστρια Hannah Montana. Η επιτυχία της σειράς είδε τη Miley να γίνεται γνωστή ως ποπ σταρ κι έξω από το ρόλο της Disney.

Στην επιστολή της, η Miley ευχαριστεί τον χαρακτήρα της στην οθόνη που είναι «το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι» και αποκαλύπτει ότι «ήσουν σαν πύραυλος που με πέταξε στο φεγγάρι + δεν με έφερε ποτέ πίσω», και συνεχίζει να θυμάται αναμνήσεις που της χάρισε η διάσημη σειρά.

Διάβασε το γράμμα και κάνε ένα ρομαντικό throwback στον νεανικό εαυτό σου!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares