Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air αναφορά στην αποβολή πριν από 9 χρόνια

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για το πόσο δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος

allyou.news

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για το πόσο δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος και έτσι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι. Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος μετά την αποβολή που είχε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή άδραξε την ευκαιρία και αναφέρθηκε στην δική της άτυχη στιγμή και συγκεκριμένα στην αποβολή που είχε πριν από εννέα χρόνια.

«Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day».

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares