Skip to main content

CELEBS

Η Britney Spears μιλά επιτέλους για το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ της

Το «Framing Britney Spears» εξερευνά τη σχέση της με τα ΜΜΕ αλλά και  με τον πατέρα της



 

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του Framing Britney Spears, η τραγουδίστρια εκφράζεται για τις αντιδράσεις της στο ντοκιμαντέρ που υποστηρίζεται από τους News York Times. Στο Instagram, η «viral» καλλιτέχνης μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους θαυμαστές της, οι οποίοι την υποστήριξαν ιδιαίτερα σχετικά με την άδικη μεταχείρισή της από τα μέσα ενημέρωσης και άλλους.

Το ντοκιμαντέρ εξερεύνησε την εκτεταμένη καριέρα της Spears και την ταραχώδη προσωπική της ζωή, μέχρι το κίνημα #FreeBritney, μια πρωτοβουλία κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε από οπαδούς της. Ωστόσο, στηριζόμενη στην τρέχουσα κατάσταση της Spear, το ντοκιμαντέρ ανέλυσε αναδρομικά την άνοδο της φήμης.

Η ταινία υπενθυμίζει την υπερβολική σεξουαλικοποίηση των τραγουδιστών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και τα σχόλια μισογυνίας. Οι θαυμαστές ήταν επίσης εξοργισμένοι για τη μεταχείριση του πρώην φίλου της, Justin Timberlake, μετά τον χωρισμό τους. Το ντοκιμαντέρ υπογραμμίζει πώς αυτή η ιστορία επηρέασε τη μουσική καριέρα της Spears και την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, η οποία τελικά επηρέασε την ψυχική της υγεία.

Μετά την αντίδραση, ο Timberlake ζήτησε συγγνώμη τόσο από τη Spears όσο και από την Janet Jackson.

«Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγνώμη από την Britney Spears και την Janet Jackson και τις δύο ξεχωριστά, γιατί νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και ξέρω ότι απέτυχα» έγραψε ο τραγουδιστής σε μια ανάρτηση στο Instagram. "Η βιομηχανία είναι ελαττωματική. Βάζει τους άνδρες, ιδιαίτερα τους λευκούς, να σκαρφαλώνουν στην επιτυχία. Σχεδιάστηκε έτσι. Ως άντρας σε προνομιακή θέση πρέπει να πάρω θέση ενάντια σε αυτό».

Καθώς το έργο τεκμηριώνει την πτώση της ψυχικής υγείας της Spears η οποία οδήγησε τελικά στην viral ξυρισμένη όψη της, οι θεατές καταλαβαίνουν πώς και γιατί τοποθετήθηκε σε μια νομική επιτήρηση, κάτι που νομικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι είναι ασυνήθιστο για κάποιον τόσο νεαρό.

Τα τελευταία χρόνια, η 39χρονη προσπάθησε στο δικαστήριο να τερματίσει τον έλεγχο του πατέρα της επί της ίδιας και των οικονομικών της. Ενώ μπόρεσε να διορίσει με επιτυχία την εταιρία Bessemer Trust ως επιτηρητή της περιουσίας της, δήλωσε ότι θα προτιμούσε να αναλάβει η Jodi Montgomery ως επιτηρητής του προσώπου της. Η Montgomery υπηρέτησε ως διευθυντής προσωρινής φροντίδας το 2019, ενώ ο πατέρας της Spears ανάρρωνε από ιατρικό ζήτημα. Η ακρόαση για αυτό το ζήτημα έχει οριστεί για τα τέλη Απριλίου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.