Skip to main content

CELEBS

Θανάσης Ευθυμιάδης: Βουτάει γυμνός στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του

Το μήνυμα που στέλνει ο ηθοποιός με αυτή την ανάρτηση στο Instagram



 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από την πολύβουη Αθήνα και να ζει με την οικογένειά του κοντά στη φύση, είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλές στιγμές της ιδιαίτερης καθημερινότητάς του.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του τις συνήθειες που τον γεμίζουν άγχος και έχει αφοσιωθεί στα απλά αλλά πιο σημαντικά πράγματα της ζωής.

Μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες είναι το χειμερινό κολύμπι. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, έπεισε και τη γυναίκα του να τον ακολουθήσει για πρώτη φορά σε αυτό.

Στη νέα του ανάρτηση, τον βλέπουμε να απολαμβάνει το μπάνιο του σε ποτάμι, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους του. Σύσσωμη η αντροπαρέα, πέταξε τα μαγιό της και βούτηξε στα παγωμένα νερά.

«Η ανδροπαρέα δεν είναι μόνο κάτι τύποι καθισμένοι σε ένα καναπέ που πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσα και βλέπουν κάποιον αγώνα στην tv.. συνήθως έτσι μας δείχνουν οι διαφημίσεις. (Και αυτό μια χαρά είναι που και που, αλλά όχι Μόνο αυτό.) Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση.

Βουτάει στα ποτάμια το χειμώνα, μετά κάθεται γύρω από την φωτιά, κάνει ουσιαστικές συζητήσεις και δεν φοβάται να εκφράζει τα συναισθήματα. Η παρέα αυτή έχει όλες τις ηλικίες από 20 μέχρι τα 60 και όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον..

Μάλλον ξανά μαθαίνουμε και θυμόμαστε πώς να υπάρχουμε ως Άνδρες χωρίς εγωισμό χωρίς διαγωνισμό χωρίς σύγκριση, χωρίς αρχηγιλικη. Μαθαίνουμε πώς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι και τις οικογένειές μας. Αυτό το βρίσκω πολύτιμο. Ευχαριστώ», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και τα likes από τους followers του στο Instagram «έπεσαν βροχή».

Θανάσης Ευθυμιάδης Κάνει γυμνός μπάνιο στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κάνει γυμνός μπάνιο στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.