Skip to main content

CELEBS

Η εμπειρία του Ορφέα Αυγουστίδη ως μπαμπάς: «Μιάμιση ημέρα άυπνος…»

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού στη «Φωλιά των Κου Κου»



Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς πριν από λίγες ώρες, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στη «Φωλιά των Κου Κου» για το χαρμόσυνο γεγονός, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να του δίνουν τις καλύτερές τους ευχές

Όπως δήλωσε τόσο η σύντροφός του, Γεωργία, όσο κι ο γιος τους είναι πολύ καλά στην υγεία τους, ενώ προσπάθησε να περιγράψει τα πρώτα του συναισθήματα.

Ορφέας Αυγουστίδης Κρατερός Κατσούλης

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε για αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (σ.σ. Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πως και πως», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Αγοράκι μου γλυκό, επειδή σε ξέρω και σε αγαπώ πολύ και σε εκτιμώ πολύ και φυσικά τη μαμά, την υπέροχη μαμά, νομίζω ότι αυτό το παιδί, το αντράκι σου έρχεται… Κοίτα τώρα, χαζομάρα, συγκινήθηκα! Έρχεται σε μια οικογένεια που έχει πολλή αγάπη κι έχει κι έναν σπάνιο και ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο να την εκδηλώνει και είμαι σίγουρος ότι είναι ένα πολύ τυχερό παιδί το αγόρι σας. Θα είναι όλα υπέροχα καλέ μου», του είπε συγκινημένος ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.