Skip to main content

CELEBS

Η Punk Fashion Icon Vivienne Westwood έγινε 80 και το γιόρτασε με ένα βίντεο-βόμβα!

Που προβλήθηκε ζωντανά στο Piccadilly Circus και μπορείς να το δεις εδώ



 

Από το να μη φοράει σλιπ κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μέχρι τους ανατρεπτικούς κορσέδες της του lockdown, το στιλ της σχεδιάστριας ήταν εξωφρενικό από την εποχή των Sex Pistols, όταν πρωτοστάτησε στο πανκ στιλ. Με την ευκαιρία των 80ων γενεθλίων της, η Νταμ Vivienne Westwood γιορτάζει αυτή τη σημαντική στιγμή με ένα μήνυμα βίντεο που μεταδόθηκε από το Piccadilly Circus.

https://www.instagram.com/p/CNbktQyMbq1/

Η Punk Fashion Icon, ακτιβίστρια και εμβληματική σχεδιάστρια Vivienne Westwood γιόρτασε τα 80α γενέθλιά της χθες, 8 Απριλίου. Εμφανίστηκε στη σκηνή της μόδας στη δεκαετία του 1970 και μαζί με τον σύντροφό της Malcolm McLaren δημιούργησε το πανκ στιλ με τα ανδρογυνικά της σχέδια. Από τότε, η Westwood συνέχισε να ξεπερνά τα όρια. Αυτοδίδακτη, υποστηρίζει του μότο της «μαθησιακής διαδικασίας», δηλαδή του να μαθαίνεις κάνοντας πράγματα, και είναι υπεύθυνη για ορισμένες δημιουργίες λατρείας στην ιστορία της μόδας, συμπεριλαμβανομένης της νέας ερμηνείας της για τον κορσέ, μια έκδοση του κλασικού βικτοριανού φορέματος σε μίνι φούστα, τη χρήση ιστορικών αγγλικών ρούχων σε νέες βερσιόν.

Με την ευκαιρία των 80ων γενεθλίων της, η Viviene Westwood γιορτάζει αυτήν τη σημαντική επέτειο με ένα μήνυμα βίντεο στον κόσμο, που μεταδόθηκε ζωντανά. Πλέον το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με τίτλο "Μην αγοράζετε βόμβα" είναι διαθέσιμο στο youtube. Σκηνοθετημένο από τη Westwood, το βίντεο δείχνει τη σχεδιάστρια που εκτελεί μια επανεγγραφόμενη έκδοση του "Χωρίς εσένα" της My Fair Lady. Ως μια προειδοποίηση για την αδιαφορία της κοινωνίας στις επικείμενες περιβαλλοντικές καταστροφές και ως μια κραυγή ενάντια στο εμπόριο όπλων και τη σύνδεσή τους με την κλιματική αλλαγή, η Westwood προβληματίζεται για μια Αγγλία χωρίς ανθρώπους και προκαλεί το κοινό να «πει στα παιδιά την αλήθεια». Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, για την περαιτέρω υποστήριξη της εκστρατείας κατά της χρήσης όπλων, μια περιορισμένη έκδοση εκτύπωσης από τη Westwood με τίτλο "Do Not Buy a Bomb" θα είναι διαθέσιμη μέσω της Circa.art.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department