Αγγελική Ηλιάδη: «Έμεινα ενάμιση μήνα στο σπίτι, έπαθα κατάθλιψη»

Όσα είπε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό το περασμένο καλοκαίρι

allyou.news

Η Αγγελική Ηλιάδη νόσησε με κορωνοϊό το περασμένο καλοκαίρι και όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ενάμιση μήνα στο σπίτι και είχε πάθει κατάθλιψη.

αγγελική ηλιάδη κορωνοϊός

Αγγελική Ηλιάδη: «Έμεινα ενάμιση μήνα στο σπίτι, έπαθα κατάθλιψη»

«Ήμουν ενάμιση μήνα στο σπίτι. Δεν το πέρασα ελαφριά. Ήμουν με πυρετό 20 μέρες, είχα μια τρομερή εξάντληση, βήχα, μια μικρή δυσκολία στην αναπνοή. Αν και ο γιατρός μου είπε ότι το οξυγόνο μου ήταν πολύ καλό αλλά ήταν δύσκολο. Δεν μπορούσα ούτε να δω τα παιδιά μου. Ήμουν κλεισμένη ενάμιση μήνα στο σπίτι μόνη μου, είχα πάθει κατάθλιψη. Δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι και γενικά μου στοίχισε πολύ η απόσταση αυτή που είχα με τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει το πέρασα δόξα τω Θεώ και ησύχασα…» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια στο «ΣΟΥΚΟΥ family».

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι η Αγγελική Ηλιάδη είχε πει δημόσια πως προτού βρεθεί θετική, ήταν αρκετά δύσπιστη για τον Covid-19.

«Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ κ. Ευαγγελάτε και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια στις ειδήσεις του Mega.

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares