Skip to main content

CELEBS

Ο Πρίγκηπας Χάρι ενδέχεται να καθυστερήσει την επιστροφή του στην Αμερική

Τι είπαν τα αδέλφια στην κηδεία;



Τη στιγμή που παίζαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι σε ένα online καζίνο όπως το JackpotCity μάθαμε την τραγική είδηση του θανάτου του Πρίγκηπα Φιλίππου, Δούκα του Εδιμβούργο. Μετά το αρχικό σοκ, τα φώτα όλα έπεσαν πάνω στην υπόλοιπη οικογένεια και στο πως θα εκλάβει και θα συμπεριφερθεί στην κηδεία του.

Θα μιλήσει ο Χάρι με τον Γουίλιαμ; Θα εμφανιστεί η έγκυος Μέγκαν και άλλα πολλά. Όλοι μας παρακολουθήσαμε την τελετή της ταφής και με χαρά είδαμε κάποια επανασύνδεση των δύο γιών της Νταϊάνας, κάτι που λέγεται πως το προκάλεσε η Κέιτ. 

Το τελευταίο κουτσομπολιό λέει πως ο Πρίγκηπας Χάρι ενδέχεται να αργήσει να επιστρέψει στο Λος Άντζελες έπειτα από δύο ώρες «ειρηνευτικών ομιλιών» με τον αδελφό του και τον Πρίγκηπα Κάρολο. Επίσης λέγεται πως ενδέχεται να μείνει μέχρι τα γενέθλια της Βασίλισσας αυτή τη βδομάδα.

Σε περίπτωση που χάσατε επεισόδια, όλος ο κόσμος είδε τα δύο αδέλφια να φεύγουν μαζί από την κηδεία του Φίλιππου ενώ είχαν χωριστεί κατά την τελετή και από την πομπή την ίδια. Αν και υπήρχαν αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο κάστρο, επέλεξαν να περπατήσουν όλοι μαζί ως οικογένεια, κάτι που ίσως ανακούφισε τη Βασίλισσα.

Αν και δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε πίσω από κλειστές πόρτες και όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, τα δύο αδέλφια φαινόταν πως ήταν δεμένα μεταξύ τους και πως ο θάνατος αυτός στην οικογένεια τους ένωσε.

Συχνά λέγεται πως οι κηδείες είναι στιγμές συμφιλίωσης και αυτή η εικόνα ήταν μία εικόνα που πολλοί άνθρωποι ήθελαν να δουν. Ανάμεσά τους σίγουρα και η Βασίλισσα Ελισάβετ που φάνηκε συντετριμμένη από τον χαμό του συντρόφου της.

Δεν είναι σίγουρο πόσο θα κάτσει ο Χάρι στην Αγγλία αλλά λέγεται πως μπορεί να κάτσει για να γιορτάσει τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ αυτή τη βδομάδα. Επίσης, ο προγραμματισμός είναι πως ίσως επιστρέψει ξανά στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι για την αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας του στους Κήπους του Kensington. 

Τι είπαν τα αδέλφια στην κηδεία;

Οι δύο Πρίγκηπες ξαναβρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο στην κηδεία του παππού τους το Σάββατο. Φεύγοντας από την κηδεία ανταλλάξανε λίγα λόγια. Σύμφωνα με ειδικούς που μπορούν να διαβάζουν τα χείλη, λέγεται πως ο Γουίλιαμ είπε στον Χάρι «Ήταν τέλεια, ναι;». Και ο Χάρι απάντησε «Ναι, ήταν ακριβώς όπως θα το ήθελε». 
Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η πρώτη δημόσια συνάντηση του Χάρι και του Γουίλιαμ μετά τη συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα. Λέγεται πως τα αδέλφια πέρασαν δύο ώρες συζητώντας μετά την κηδεία μαζί με τον πατέρα τους τον Κάρολο. Αν και είναι αρχή ακόμα, αλλά αυτή η κοινή εμφάνιση ήταν κάτι στο οποίο ήλπιζαν και περίμεναν πολλοί, ανάμεσά τους η Βασίλισσα και ο εκλιπών Φίλιππος.


 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ