Skip to main content

CELEBS

Ο Michael Kors γιορτάζει 40 χρόνια μόδας με φαντασμαγορικό τρόπο στο Broadway

Με τη νέα επίδειξη της collection του να γράφει ιστορία και να κλέβει τις εντυπώσεις



 

Στην 40η επέτειο της επώνυμης μάρκας του, ο Michael Kors έκανε την έκπληξη και την απόλυτη επίδειξη υπεροχής. Δείχνοντας πόσο αγαπητός είναι στη βιομηχανία της showbiz, ο μεγαλύτερος διασκεδαστής της μόδας κάλεσε τα αστέρια του Broadway να παρουσιάσουν τη συλλογή του για φθινόπωρο / χειμώνα του 2021. Οι Billy Porter, Bette Midler, Jane Krakowski, Rosario Dawson, Debra Messing, Alan Cumming, Marisa Tomei και Judith Light, μεταξύ άλλων, χρησίμευαν ως ζωντανοί ερμηνευτές για την ερωτική επιστολή του Kors στο θέατρο, ενώ ταυτόχρονα ευαισθητοποίησαν το Actors Fund. Αντί για να λάβουν εκείνοι δώρα γενεθλίων, ο σχεδιαστής και η εταιρεία του δώρισαν χρηματικά ποσά στον οργανισμό παροχής βοήθειας έκτακτης ανάγκης.

https://www.instagram.com/p/CN5VdyPn4Jy/

Το απρόσμενα χαριτωμένο σκετς που αναδεικνύει την ανικανότητα της Midler στο Zoom και την απαλή αστραπή των αστέρων για την επιτυχία του Hamilton  θα ήταν αρκετά για να εξασφαλίσουν μια θέση στην ιστορία της μόδας.

Αλλά τότε, η παράσταση συνέβη. Σκηνοθετημένο στην καρδιά του Midtown κάτω από τα φώτα του θεάτρου Shubert και ηχογραφήθηκε από μια ζωντανή παράσταση από τον Rufus Wainwright, θρυλικά μοντέλα και αστέρια νέας γενιάς περπατούσαν στον αυτοσχέδιο διάδρομο κάτω από το Broadway.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

Δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις τίποτα λιγότερο από επικό.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.