Skip to main content

CELEBS

Χάλι Μπέρι: Ήμουν σε σχολείο με πολύ λίγα “μαύρα” παιδιά. Ένιωθα κατώτερη.

Μπορεί να είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ανασφάλειες αλλά και φοβίες.



 

Μπορεί η Χάλι Μπέρι να είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και να έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο Χόλιγουντ, αλλά αυτό δε σημαίνει που δεν έχει ανασφάλειες αλλά και φοβίες.

Αυτές ήταν πολύ έντονες όταν ήταν ακόμα έφηβη. «Αγωνιζόμουν με τον εαυτό μου και την προσωπική μου αξία για να νιώσω αυτοπεποίθηση. Έτσι πέρασα τα πρώτα μου χρόνια και την εφηβεία μου», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «GH» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φοιτούσα σε ένα γυμνάσιο με πολύ λίγα “μαύρα” παιδιά. Ένιωθα πολύ κατώτερη. Νόμιζα ότι δεν “ταίριαζα” με το περιβάλλον του σχολείου. Δεν είχα εικόνες επιτυχημένων ή όμορφων, ανθρώπων που έμοιαζαν με εμένα. Ευτυχώς, υπήρξε ένας δάσκαλος που με βοήθησε και τον ευγνωμονώ».

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και στο τέλος τα κατάφερε. Ακόμα και τότε έψαχνε άτομα με τα οποία θα μπορούσα να ταυτιστώ, όπως η Ντιαχάνν Κάρρολλ, η Νταϊάνα Ρος, και στην συνέχεια η Γουίτνεϊ Χιούστον. «Δεν υπήρχαν πολλές γυναίκες ιδίου χρώματος στον καλλιτεχνικό χώρο με τις οποίες θα μπορούσα να ταυτιστώ», ανέφερε.

Το μήνυμα της διάσημης ηθοποιού
Τα χρόνια πέρασαν η Χάλι Μπέρι πάλεψε με τις φοβίες και όλα όσα την κρατούσαν πίσω και βγήκε νικήτρια. Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών, της 13χρονης Νάλα την οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Γκαμπριέλ Ομπρί και του 7χρονου Μέισιο, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

Η πρωταγωνίστρια θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όσους έχουν βρεθεί στην ίδια θέση που είχε βρεθεί εκείνη στο παρελθόν. «Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κοιτάμε το εγώ μας και να κάνουμε πράγματα που μας βοηθούν να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με αυτό που είμαστε. Είμαστε όλοι πολύ περισσότερο από την εικόνα τής εξωτερικής μας εμφάνισης. Θέλει όμως δουλειά. Δουλέψτε το εγώ σας και ό,τι μπορείτε να ελέγξετε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πώς ερχόμαστε, που μοιάζουμε και με ποιον τρόπο ζωής γεννιόμαστε. Αλλά μπορούμε να ελέγξουμε τη γνώμη μας για τα πράγματα. Μπορούμε να ελέγξουμε τι διαβάζουμε. Μπορούμε να ελέγξουμε τι μας στεναχωρεί, τι προσφέρουμε, και τι επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να αναλάβουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ