Skip to main content

CELEBS

Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν σχεδόν σε κώμα για δυόμιση μήνες»

Υπήρξαν παντρεμένοι για πολλά χρόνια οι δύο ηθοποιοί



 

Το διαζύγιό τους πριν από αρκετά χρόνια είχε ταράξει τότε την ελληνική σόουμπιζ, αφού για χρόνια υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ηθοποιών, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε στο «Πάμε Δανάη!» το πρωί της Πέμπτης όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης, μίλησε για την τεράστια απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή, αλλά και για την εγγονούλα του που πήρε το όνομά της.

«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου κι είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια έκανε μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.