Αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη: Δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο

Ήταν σε περιοδεία όταν το έμαθε ο αξέχαστος ηθοποιός

allyou.news

Την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Ψάλτης αγνοούσε ότι έχει καρκίνο μέχρι που τα συμπτώματα χειροτέρεψαν σε μία περιοδεία έκανε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα ο θεατρικός συγγραφέας Ντίνος Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε συνεργασθεί μαζί του.

Στάθης Ψάλτης παράσταση

Ο Στάθης Ψάλτης σε θεατρικό του ρόλο

«Με τον Στάθη ήμασταν μαζί στην περιοδεία που κάναμε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο. Δεν ήξερε ούτε εκείνος απολύτως τίποτα. Η τελευταία παράσταση που παίξαμε ήταν στη Βέροια. Πήγε στο νοσοκομείο και του είπαν “πρέπει να πάτε για περαιτέρω εξετάσεις άμεσα”. Και έτσι σταματήσαμε την περιοδεία που κάναμε. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, πήγα και τον είδα. Μιλήσαμε για πολλή ώρα κεκλεισμένων των θυρών. Δεν δείλιασε ούτε μια στιγμή με τον καρκίνο. Ωραίος άνθρωπος ο Στάθης» δήλωσε στη συνέντευξη ο Ντ. Σπυρόπουλος.

Στάθης Ψάλτης παράταση

O Στάθης Ψάλτης σε θεατρικό ρόλο

Ο θεατρικός συγγραφέας αναφέρθηκε και στους άλλους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργασθεί, στην ίδια συνέντευξη, ενώ στην ερώτηση «από όλους αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς, ποιος έπαιρνε τελικά το μεγαλύτερο χειροκρότημα;» απάντησε
«Δε θα ξεχάσω ποτέ το χειροκρότημα που έριχνε ο κόσμος όταν έβγαινε στη σκηνή ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Επί πέντε λεπτά δεν άκουγες τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα παρατεταμένο ευλαβικό χειροκρότημα. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Νίκο Ρίζο. Όταν ο Νίκος τελείωνε το νούμερό του, με αγκάλιαζε και μου έλεγε “Ντίνο, το βλέπεις; Αυτό θέλω, τίποτα άλλο! Το χειροκρότημα του κόσμου”».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares