Skip to main content

CELEBS

Στεφανία Λυμπερακάκη: Xώρισε και το ανακοίνωσε στο Instagram

H 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας χώρισε λίγο καιρό πριν τη Eurovision



 

Χωριστούς δρόμους έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης φαίνεται να τράβηξαν η Στεφανία Λυμπερακάκη με τον Oλλανδό σύντροφό της James Heuvelmans.

Mάλιστα, η 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Εurovision, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως χώρισε.

Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισε και το κοινοποίησε στο instagram

Η 18χρονη Στεφανία ήταν ζευγάρι με τον Ολλανδό τραγουδιστή, που επίσης έχει εκπροσωπήσει την χώρα του στον παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Fource, ωστόσο η σχέση τους τελείωσε ξαφνικά, παρότι οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι κα ανέβαζαν συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media.

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία, είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Στεφανία Λυμπερακάκη - James Heuvelmans: Το love story τους μέσα από φωτογραφίες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department