Skip to main content

CELEBS

«Το στιλ μου εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Λατρεύω την αλλαγή» Chiara Ferragni

Στα 34α γενέθλιά της έχει κάτι εκατομμύρια followers, πολλές επιτυχίες, ενώ πρόσφατα έγινε μαμά για δεύτερη φορά



 

Η Κιάρα Φεράνι (ιταλικά: Chiara Ferragni) γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1987) είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια.

Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog "The Blonde Salad" ενώ έχει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ "Chiara Ferragni Collection".

Έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού "Forbes" με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις "Κορυφαίες Influencers Μόδας" ενώ το το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess.

Τον Μάιο του 2018, η εφημερίδα "Footwear News" την χαρακτήρισε ως «Μια από τις μαμάδες με τη περισσότερη επιρροή στη βιομηχανία της μόδας».

To 2019 ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών "Lancôme Paris", δημιουργώντας την σειρά "Lancôme X Chiara Ferragni".

Έχει ποζάρει σε πλήθος περιοδικών μόδας παγκοσμίως, ως εξώφυλλο, όπως Vogue (Ισπανία, Τουρκία, Κίνα), Elle (Ιταλία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ουκρανία), Harper's Bazaar (Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ρωσία), Glamour (Ιταλία, Μεξικό, Τουρκία, Ισπανία, Βραζιλία, Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία), Cosmopolitan (Μεξικό, Χιλή, Σιγκαπούρη, Τουρκία) και Maddame Figaro (Ισπανία, Ελλάδα).

Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της.

https://www.instagram.com/p/COit6ddhhbQ/

Τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ράπερ Fedez (πραγματικό όνομα: Φεντερίκο Λουτσία). Στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα ενώ την 1η Σεπτεμβρίου 2018, παντρεύτηκαν στη Σικελία. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: τον Λεόνε (γενν. 19 Μαρτίου 2018) και την Βιτόρια (γενν. 23 Μαρτίου 2021). Ζουν οικογενειακώς μεταξύ Λος Άντζελες και Μιλάνου.

Σήμερα, τιμώντας τα γενέθλιά της, θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

 

«Το στιλ μου αλλάζει κάθε μέρα. Θα έλεγα ότι είναι κομψό».

 

«Όσον αφορά την άσκηση, είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω εβδομαδιαία ρουτίνα γιατί το πρόγραμμά μου αλλάζει καθημερινά. Αλλά προσπαθώ να κάνω τζόκινγκ όσο το δυνατόν περισσότερο - όταν βρίσκομαι στο Λ.Α., το κάνω κάθε μέρα».

 

«Όσο είστε μπροστά από μια τάση, νομίζω ότι θα είστε καλά. Πρέπει πραγματικά να έχετε ένα μυαλό πολλαπλών εργασιών που μπορεί να αλλάξει εύκολα από το ένα πράγμα στο άλλο χωρίς να εστιάσετε υπερβολικά στο “Ω, θα πάω στο Instagram τη ζωή μου”».

https://www.instagram.com/p/COh9HHJBGlO/

«Να είστε υπομονετικοί - αν κάτι πρέπει να συμβεί, θα συμβεί. Όποτε προσπαθούσα να αναγκάσω τα πράγματα, δεν έγιναν σωστά».

 

«Ο μόνος κανόνας που έχω είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική και αυθόρμητη. Δεν θα φορούσα ποτέ κάτι που με κάνει να μη νιώθω άνετα».

 

«Όλοι θα ήθελαν να είναι στο εξώφυλλο της Vogue».

   

«Από τότε που ήμουν νεαρό κορίτσι, ήθελα πάντα να σπουδάσω νομικά. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι η καριέρα μου θα είχε πάρει μια εντελώς διαφορετική διαδρομή».

 

«Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μου και τον εαυτό μου για την αλλαγή των κανόνων της βιομηχανίας μόδας».

 

«Αναλάβετε ρίσκα και δοκιμάστε νέα πράγματα».

https://www.instagram.com/p/COiH5WlqQKy/

«Η προσωπικότητα για μένα είναι η ισχυρότερη δήλωση».

 

«Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω κάτι που οι άνθρωποι θα αγαπούσαν να βλέπουν και θα μπορούσαν να βρουν έμπνευση από αυτό, και αυτό έκανα».

 

«Πιστεύω ότι αν δεν είχα γεννηθεί σε αυτήν την εποχή των τεχνολογικών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα έβρισκα έναν άλλο τρόπο να εκφραστώ».

«Αλλάζω τη ρουτίνα ομορφιάς μου κάθε έξι μήνες, αλλά φροντίζω να χρησιμοποιώ προϊόντα που είναι ελαφριά και απαλά».

 

«Το στιλ μου εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Λατρεύω την αλλαγή».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη