Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα εις βάρος του αγωγή για σεξουαλική επίθεση

Για ποιο λόγο;

allyou.news

Ξανά στα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται ο Κέβιν Σπέισι, καθώς μία αστική αγωγή που είχε κατατεθεί εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση πρόκειται να απορριφθεί, επειδή ο μάρτυρας θέλει να παραμείνει σε καθεστώς ανωνυμίας και δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Ο κινηματογραφικός σταρ στο δικαστήριο το 2019 /Φωτογραφία AP Images

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός δικαστής Lewis Kaplan, αποφάσισε ότι πρέπει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ανώνυμου μάρτυρα.

Ο δικαστής δήλωσε ότι το ενδιαφέρον μεγαλώνει, καθώς ο μάρτυρας κατέθεσε ότι όταν ήταν 14 ετών ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση έγινε τη δεκαετία του ‘80. Έτσι η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή. Ωστόσο οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο μάρτυρας δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Κέβιν Σπέισι

Ο Κέβιν Σπέισι σε κινηματογραφικά βραβεία πριν τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση /Φωτογραφία AP Images

Σύμφωνα με το CNN, οι δικηγόροι Richard M. Steigman και Peter J. Saghir, σε επιστολή τους τόνισαν ότι ο μάρτυρας δε θα μπορεί να αντέξει την εισβολή των δημοσιογράφων στη ζωή του. Μάλιστα, ο μάρτυρας είχε μιλήσει για το περιστατικό με διάφορους ανθρώπους κατά τη δεκαετία του "90, όταν ο Σπέισι ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares