Μαίρη Συνατσάκη: Δείχνει τη ροδόχρους ακμή που την ταλαιπωρεί!

Η απάντησή σε σχόλιο follower της

allyou.news
 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαίρη Συνατσάκη εκφράζει την άποψή της για διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός, το body shaming και πολλά ακόμα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η γνωστή παρουσιάστρια και influencer δημοσίευσε στο προφίλ της μια κοντινή φωτογραφία, χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ.

Follower της έσπευσε να σχολιάσει τα μικρά σπυράκια που υπάρχουν στο πρόσωπό της.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε ξανθιά και της πάει πολύ! /Φωτογραφία Instagram

Η παρουσιάστρια δε γινόταν να μην πάρει θέση, αφού εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει ότι την ταλαιπωρεί η ροδόχρους ακμή.

Γράφοντας ένα κείμενο κάτω από τη φωτογραφία της, είπε: «Σας έκανε τόση εντύπωση το "αληθινό δέρμα" όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ο,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares