Skip to main content

CELEBS

Ο Σάκης Ρουβάς τελείωσε το σχολείο μαζί με τη μητέρα του!

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»



Μία σύντομη αναδρομή στη ζωή του έκανε ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνον.

«Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η μήτερα του Σάκης Ρούβας, Μαρία Παναρέτου

Η μήτερα του Σάκης Ρούβας, Μαρία Παναρέτου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η μητέρα του Μαρία Πανάρετου μέσα από ένα βίντεο μίλησε για εκείνον τονίζοντας πόσο καλός γιος είναι, αλλά και τους φόβους της, όταν της είπε στα 19 του ότι θα φύγει από την Κέρκυρα και θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Με αφορμή αυτό το βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως πήγαινε μαζί με τη μητέρα του σχολείο. «Κάποια στιγμή που έπρεπε να δουλέψω και εγώ σε μικρή ηλικία, πήγα στο νυχτερινό σχολείο. Η μητέρα μου δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και βρήκε ευκαιρία και πήγαμε μαζί και τελειώσαμε μαζί».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός