Skip to main content

CELEBS

Bafta TV 2021: ο Paul Mescal μόλις κέρδισε και το βραβείο της καρδιάς σου

Εκτός από το πρώτο βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του στο Normal People



 

Αν υπήρξε ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που σε έκανε να κλάψεις με βαθιά ειλικρινή συγκίνηση αυτό ήταν ο Paul Mescal και η Daisy Edgar ή αλλιώς ο Connell και η Marianne του Normal People. Το αγαπημένο δίδυμο θα σε συγκινήσει ξανά με τη δήλωση του Paul Mescal στην πρόσφατη απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Bafta .

Ο star του Normal People και ο παγκόσμιος καρδιοκατακτητής Paul Mescal μόλις πήρε το TV BAFTA για τον Καλύτερο Ηθοποιό και αφιέρωσε το βραβείο του στη συν-πρωταγωνίστρια Daisy Edgar-Jones με την πιο γλυκιά ομιλία.

Ο 25χρονος ηθοποιός κέρδισε το πρώτο βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού υποδυόμενος τον χαρακτήρα του Connell Waldron στην επιτυχημένη προσαρμογή του μυθιστορήματος της Sally Rooney, αφιερώνοντας το βραβείο στην Daisy, η οποία παίζει την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Marianne, στη σειρά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Hulu και στο BBC», είπε ο Paul, παραδεχόμενος ότι ήταν «πολύ νευρικός». «Θέλω να ευχαριστήσω το καστ. Θέλω να το αφιερώσω στην Daisy, που είναι ο καλύτερος συνεργάτης επί της σκηνής και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνωρίζω».

Μιλώντας στα παρασκήνια, ο Paul είπε: «Είναι ένας ρόλος που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που μου αρέσει. Νομίζω ότι χτύπησε φλέβα στο κοινό επειδή παρουσιάζει δύο άτομα που οι άνθρωποι αισθάνονται ότι μπορούν να σχετίζονται με αυτά καθώς τα παρακολουθούν πώς πλοηγούνται στη ζωή».

Για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο συγκινητικά συγκινητικά, η Daisy μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram της ευχαριστώντας τα BAFTA για το διορισμό της ως Καλύτερης Ηθοποιού και «τον υπέροχο φίλο της, Paul για την άξια νίκη του», μαζί με ένα βίντεο της στο σπίτι που παρακολουθούσε τον Paul να δέχεται το βραβείο του κλαίγοντας. Ετοιμάσου να πάρεις χαρτομάντιλα.

https://www.instagram.com/p/CPyog7fDN6W/?utm_source=ig_embed

Έγραψε: «Είμαι απίστευτα περήφανη για την οικογένεια του Normal People, τον εκπληκτικό σκηνοθέτη μας, Lenny Abrahamson, όλο το καστ και το πλήρωμα και τον αγαπημένο μου φίλο Paul Mescal για την άξια νίκη του, όπως μπορείτε να δείτε ότι ήμουν μάλλον ξέχειλη από υπερηφάνεια. Αν και η πιο ατομική κι απομονωμένη γιορτή, αλλά κάποια μέρα σύντομα θα πιούμε και θα χορέψουμε και θα γελάσουμε για το πόσο τρελά ήταν τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και πόσο τυχεροί είμαστε που γνωριστήκαμε».

Μια υπέροχη και ειλικρινή φιλία που ξεπερνάει τα μυθιστορήματα αλλά και τα τηλεοπτικά σενάρια και πολύ απολαμβάνουμε να βλέπουμε εκτός οθόνης.  

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου