Skip to main content

CELEBS

O Χάρης Ρώμας απαντά στη Σοφία Μουτίδου: «Απεχθάνομαι τη μικρότητα»

«Έχει πει δύο ψέματα για εμένα» υποστηρίζει η Σοφία Μουτίδου



 

Πριν από λίγες εβδομάδες η Σοφία Μουτίδου ανέφερε πως ο Χάρης Ρώμας έχει πει δύο ψέματα για εκείνη.

Ένα από αυτά είναι ότι τη συνάντησε στις σκάλες να κλαίει και του είπε ότι είναι φτωχή και τότε εκείνος της απάντησε πως θα της έκανε δώρο το νυφικό για τον γάμο της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για τον Χάρη Ρώμα

«Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό, γιατί τα λέει αυτά», ανέφερε η ηθοποιός στο διαδικτυακό «Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στο Youtube.

Ο Χάρης Ρώμας κλήθηκε να απαντήσει σε αυτές τις δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία Μουτίδου είναι εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει εξαιρετική συνεργάτης».

«Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας η Σοφία να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.