Ευαγγελία Αραβανή – Ηλίας Βρεττός: Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους!

Συνέχεια μαζί

Αναστασία Τουρούτογλου

Mπορεί ο Ηλίας Βρεττός να συνεχίζει να κάνει live σε όλη την Ελλάδα, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να τον αφιερώσει στην αγαπημένη του, Ευαγγελία Αραβανή.

Πλέον, το ζευγάρι πηγαίνει παντού μαζί και κυκλοφορεί χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όσοι είναι πολύ κοντά τους επιβεβαιώνουν ότι η σχέση τους περνάει την καλύτερης της φάση και πως αυτό είναι για την Ευαγγελία και τον Ηλία ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής τους.

Πρόσφατα βρήκαν χρόνο και για μερικές σύντομες αποδράσεις με πολλές βουτιές στη θάλασσα. Σε μία από αυτές ο τραγουδιστής μύησε την σύντροφό του σε μία από τις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες που δεν είναι άλλη από το τζετ σκι. 

Το νερό είναι το φυσικό περιβάλλον του Ηλία αφού αγαπάει όλες τις δραστηριότητες στη θάλασσα. Εκτός από τα σπορ απολαμβάνει ιδιαίτερα και το ψαροντούφεκο. Μάλιστα έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και πολλές φορές η ψαριά του είναι τόσο καλή που αποτελεί το γεύμα της παρέας. 

Η Ευαγγελία μας το επιβεβαιώνει ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τα ψαράκια που έπιασε ο αγαπημένος της, με το σχόλιο ότι ήταν πεντανόστιμα... 

vrettos1.jpg

 

vrettos2.jpg

 

vrettos3.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares