Skip to main content

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της και οι ευχές για την επέτειο γάμου!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν ένα τρυφερό love story



Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι έκλεισαν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στις 10 Ιουνίου! Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στη Μύκονο το 2014 και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος!

Την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός των δυο παιδιών τους του Σάββα και της Αναστασίας! Η Δούκισσα έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2018 φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Σάββα. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ήρθε στη ζωή της η κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Αναστασία. Ακόμα το ζευγάρι δεν έχει προλάβει να βαπτίσει τα παιδιά του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Η όμορφη παρουσιάστρια έστειλε και δημόσια τις ευχές της στον αγαπημένο της για την τέταρτη επέτειό τους λέγοντας πως είναι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία της με τον σύζυγό της και έγραψε: «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου! Χρόνια μας πολλά μωρό μου #happyanniversary #4years #loveandmarriage».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 10 Ιουνίου του 2017, στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Μύκονο.

Γάμος Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα φόρεσε στον γάμο της ένα υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη

Η Δούκισσα φόρεσε στον γάμο της ένα υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης άνοιξαν το γαμήλιο πάρτι χορεύοντας το «La vie en rose», ενώ το επόμενο πρωί το ζευγάρι οργάνωσε after wedding party σε παραλία του νησιού.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το άγνωστο love story τους

«ΝΑΙ λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό» ήταν μερικά από τα λόγια της Δούκισσας Νομικού για τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε στις Μαλδίβες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2017.

Ήταν Ιούλιος του 2014 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Είχαν φτάσει με διαφορετικές παρέες στο νησί των ανέμων, οι οποίες παρέες συναντήθηκαν στο μικρό αεροδρόμιο της Μυκόνου. Όμως εκείνη τη μέρα, κανείς δεν σύστησε τη Δούκισσα και τον Δημήτρη.

Όμως και οι δύο κράτησαν ο ένας την εικόνα του άλλου, όπως εξομολογήθηκαν αργότερα στους φίλους τους.

Στο «σημαδιακό» αεροδρόμιο ξανασυναντήθηκαν όμως στο τέλος Αυγούστου και αυτή τη φορά συστήθηκαν. Οι παρέες τους ενώθηκαν και έκαναν κοινές βόλτες και εξόδους στο νησί. Όμως το σπινθηροβόλο αυτό φλερτ που είχαν δεν έγινε αμέσως σχέση. Έβγαιναν με κοινούς φίλους για αρκετό καιρό, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που η σχέση τους άρχισε να δημοσιεύεται στα πρωτοσέλιδα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2014.

Το πρώτο τους τετ-α-τετ ραντεβού ήταν στο αγαπημένο μέρος της Δούκισσας, στη Βουλιαγμένη, για παγωτό.

Τι την γοήτευσε στον Δημήτρη; Το χιούμορ του, το κοφτερό του μυαλό, ο δυναμικός χαρακτήρας του. Δραστήριος και αισιόδοξος έβρισκε πάντα τον τρόπο να την ξεσηκώνει και να κάνει κάθε στιγμή συναρπαστική. Η Δούκισσα είχε εξομολογηθεί στο People, τον Νοέμβριο του 2016: «Μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Μακάρι να τον ήξερα από πάντα. Θα ήθελα να έχουμε ζήσει κι άλλες στιγμές μαζί. Θέλω να ζήσουμε πολλές στιγμές μαζί»

Το προφίλ του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη. Φοίτησε στο κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστόνης. Τον Σεπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και λίγο αργότερα διευθυντής αθλητικής ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι β’ αντιπρόεδρος της εταιρίας Intrakat.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30