Skip to main content

CELEBS

Η Gwyneth Paltrow λανσάρει την πρώτη συλλογή κοσμημάτων της Goop

Σε μια κυριολεκτικά αποκαλυπτική φωτογράφιση



 

Χρυσός, λάμψη, κοσμήματα. Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αλυσίδες, κομψότητα. Η Gwyneth Paltrow εξέπληξε τον κόσμο της μόδας αυτήν την εβδομάδα. Η ηθοποιός και η επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε τόπλες για να λανσάρει την κυκλοφορία της νέας μάρκας κοσμημάτων, G. Label, η οποία θα πουληθεί στο Goop, η εταιρεία που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2008 και έχει ήδη προκαλέσει αρκετές αντιπαραθέσεις με τα προϊόντα της (θυμηθείτε το κερί με άρωμα του κόλπου).

Η ίδια η συλλογή διοχετεύει τη συνήθη αισθητική της Paltrow: ελαφριά, μινιμαλιστική και ευαίσθητη. Η ιδέα είναι ότι τα κομμάτια μπορούν να μεταλλάσσονται και να προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις – όπως και στην περίπτωσή της, πηγαίνοντας τα παιδιά της στο σχολείο ή στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και σε άλλες φαντασμαγορικές ή όχι τόσο εκδηλώσεις.

https://www.instagram.com/p/CP3Rc2mLgjH/

Η Paltrow αποκάλυψε περαιτέρω ότι η κόρη της, η Apple Martin, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη συλλογή. «Ήταν μια μεγάλη έμπνευση για αυτήν τη συλλογή. Σε πολλά από τα κομμάτια έδωσα το όνομά της αλλά και τα ονόματα των φίλων της», έγραψε στον ιστότοπό της (goop.com).

Τα σκουλαρίκια με το ίδιο όνομα με την μεγαλύτερη κόρη της έχουν τρία χρυσά στεφάνια πλεγμένα όμορφα, στην τιμή των 1.450 $.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ φωτογραφίζεται γυμνή για να γιορτάσει ένα ορόσημο. Γιορτάζοντας τα 48α γενέθλιά της τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή για να προωθήσει το νέο βούτυρο σώματος της Goop, αποδεικνύοντας ότι είναι πρόθυμη να τα «δώσει» όλα για την επιχείρησή της.

Η συγκεκριμένη συλλογή κοσμημάτων είναι κομψή, μίνιμαλ, λαμπερή, με φόρμες και σχήματα που αποπνέουν ελευθερία, πρωτοτυπία και αρμονία. Ανακάλυψέ την, ίσως μπεις στον πειρασμό να σου προσφέρεις λίγη από τη λάμψη της…  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος