Skip to main content

CELEBS

«Love is Love» με αυτό το σύνθημα παρέλασε σε εκδηλώσεις του Pride η Kamala Harris

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ως η πρώτη Αντιπρόεδρος που πραγματοποίησε πορεία σε εκδήλωση του Pride



 

Η εκλογή της ήταν μια αχτίδα φωτός και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας για την πολιτική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτείων αλλά και όχι μόνο. Μερικούς μήνες στη διακυβέρνηση, και η Αντιπρόεδρος συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα όπως με δηλώσεις σαν την παρακάτω: «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλη η τρανσέξουαλ κοινότητα και η νεολαία μας προστατεύονται όλοι».

Η Αντιπρόεδρος Kamala Harris γράφει ιστορία για άλλη μια φορά! Το Σάββατο, η Harris παρακολούθησε μια γιορτή Pride στην Ουάσινγκτον με τον σύζυγό της Doug Emhoff, καθιστώντας την την πρώτη αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που πραγματοποίησε πορεία σε εκδήλωση Pride. Καθώς το δεύτερο ζευγάρι της Αμερικής προσχώρησε σε διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της παρέλασης Capital Pride Parade, η Harris φορούσε ένα μπλουζάκι «Love Is Love» με φωτεινό ροζ σακάκι, ενώ ο Emhoff φορούσε ένα μπλουζάκι με τις λέξεις «Love first» γραμμένο πάνω του στα χρώματα -ουράνιο τόξο- του Pride. «Happy Pride», σύμφωνα με πληροφορίες, η Kamala Harris φώναξε στο πλήθος.

https://www.instagram.com/p/CQK8TyuJ8ce/

Παράλληλα, η Kamala Harris έδωσε μια σύντομη ομιλία, υποστηρίζοντας το ψήφισμα του νόμου περί ισότητας, το οποίο προστατεύει τους LGBTQ + από τις διακρίσεις στον χώρο εργασίας, στα σχολεία και σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η τρανσέξουαλ κοινότητά μας και η νεολαία μας προστατεύονται. Χρειαζόμαστε, ωστόσο, προστασία γύρω από την απασχόληση και τη στέγαση», δήλωσε η Αντιπρόεδρος, σύμφωνα με το NBC Washington. «Υπάρχει πολύ περισσότερη δουλειά που πρέπει να κάνουμε και ξέρω ότι έχουμε δεσμευτεί».

https://www.instagram.com/p/CPtQs1PjWML/

Η Kamala ξεκίνησε το Pride Month με μια οδυνηρή ανάρτηση σχετικά με τη σημασία του στο Instagram. «Κάθε Ιούνιο, γιορτάζουμε τις συνεισφορές της κοινότητας LGBTQ + στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της χώρας μας - αλλά πρέπει να δεσμευτούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε την κοινότητα από τις διακρίσεις και τις βλάβες και να προσφέρουμε πλήρη και ίσα δικαιώματα στο LGBTQ + Αμερικανοί», έγραψε στις 4 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.