Skip to main content

CELEBS

To βίντεο για το νέο τραγούδι των Monophonics γυρίστηκε στην Ελλάδα!

Κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες με την υποστήριξη του En Lefko 87.7...



 

Το νέο τραγούδι των Monophonics “Strange Love” παίζει εδώ και λίγες μέρες αποκλειστικά από τον αέρα του En Lefko 87.7 και έχει μπει ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μας.

Η μπάντα από την Καλιφόρνια που πριν λίγα χρόνια μας επισκέφτηκε στα 5|25 live sessions, αφού μας χάρισε την υπέροχη διασκευή του “Bang Bang” έκανε δώρο στον En Lefko 87.7 την παγκόσμια αποκλειστικότητα για το καινούριο κομμάτι της.

Επίσης, την Παρασκευή που μας πέρασε ακούσαμε αποκλειστικά στον αέρα του En Lefko 87.7 την συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας των Monophonics, Ian McDonald, στην Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), και η οποία είναι ήδη διαθέσιμη και στο enlefko.fm.

Σύντομα η μουσική θα συνοδεύεται και από εικόνα, μιας και το video clip του “Strange Love” θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, και είναι γυρισμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του En Lefko 87.7!

Δείτε το video που έφτιαξε ειδικά για τον En Lefko 87.7 ο Kelly Finnigan των Monophonics, όπου μιλάει για τα νέα τους κομμάτια αλλά και την αγαπημένη τους χώρα, την Ελλάδα στο en lefko.fm κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral