«12 χρόνια πήγαν χαμένα»!

Η Nicki Minaj μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της και για τον χωρισμό της από τον Safaree Samuels.

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Σε μία δύσκολη συναισθηματική φάση βρίσκεται αυτή την περίοδο η Nicki Minaj, η οποία  διατηρούσε σχέση με τον Safaree Samuels για 12 ολόκληρα χρόνια! Το διάσημο ζευγάρι, όμως, αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους λίγο πριν μπει το 2015.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μίλησε για το χωρισμό της στο Rolling Stones Magazine. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς και αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσω του νέου της άλμπουμ “The Pinkprint” εκείνη απάντησε ως εξής: «Ένας από τους στόχους μου ήταν να δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να μάθει τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, καθώς τόσα χρόνια την είχα κρατήσει πολύ μυστική. Πλέον έπρεπε να μάθω να κοιμάμαι μόνη, να αντιμετωπίζω το ερώτημα ''πρέπει να εκφράσω τα συναισθήματά μου ή όχι'' και αποφάσισα πως δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβομαι. Είμαι ευάλωτη γυναίκα και είμαι περήφανη για αυτό.»

Φαίνεται πως η Nicki είναι πολύ πληγωμένη, μιας και πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει μέσω Twitter τον πρώην σύντροφό της ως «αχάριστη κακή ψυχή» και σχολίασε την σχέση της μαζί του με την σκληρή φράση: «12 χρόνια πήγαν χαμένα»! Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αν η Nicki νιώθει πραγματικά έτσι.

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares