Skip to main content

CELEBS

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Άντζελα Γκερέκου

Σταματά τα γυρίσματα



 

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Άντζελα Γκερέκου μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, τη Δευτέρα (19/07), έπειτα από ανακοπή καρδιάς, «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του.

Άντζελα Γκερέκου - Τόλης Βοσκόπουλος

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Άντζελα Γκερέκου μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου/ φωτογραφία NDP

Η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μοιράστηκε μαζί του 25 χρόνια κοινής ζωής, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εκείνη και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, περίμεναν να πάρει εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, αλλά η καρδιά του τον πρόδωσε λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του.

Η ίδια δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος της Τόλης δεν είναι πια μαζί τους και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ON Time», σταματά τα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στην οποία συμμετέχει.

Άντζελα Γκερέκου και Τόλης Βοσκόπουλος με την κόρη τους, Μαρία

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου πενθούν πενθούν την απώλεια του αγαπημένου τους, Τόλη Βοσκόπουλου/ φωτογραφία NDP


Αυτή θα είναι μια προσωρινή διακοπή, αφού χρειάζεται χρόνο για να πενθήσει τον σύζυγό της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό και θα πάρει μέρος κανονικά στη νέα σειρά του Mega.

Ο δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, κατανοεί πλήρως την κατάσταση και της είπε να πάρει τον χρόνο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα