Skip to main content

CELEBS

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Κοκλώνη!

Δείτε τι ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης



Η «ιστορική» συνάντηση τα περασμένα Χριστούγεννα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή έχει μείνει αξέχαστη! Οι δυο γυναίκες τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στο χριστουγεννιάτικο J2US, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ωστόσο, η πρώτη πραγματική συνάντηση που είχαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή είχε γίνει νωρίτερα, στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε για πρώτη φορά βίντεο από εκείνη την πρώτη συνάντηση των δύο τραγουδιστριών στο σπίτι του.

Κάτω από το βίντεο, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε τα εξής: «Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just.

Δε γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου - γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.