CELEBS
Στάθης Αγγελόπουλος: «Είμαστε κατά του εμβολίου», δηλώνει η μητέρα του
Δύσκολες στιγμές για τον γνωστό τραγουδιστή
Τη δική του «μάχη» κατά του κορωνοϊού δίνει ο Στάθης Αγγελόπουλος. Τις τελευταίες 10 ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Αν και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο και έφτασε μία ανάσα πριν οι γιατροί προχωρήσουν στη διασωλήνωσή του, καθώς έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

«Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα», εξομολογήθηκε η Άννα Βασιλείου μιλώντας στο MEGA.
Αντίθετη με τον εμβολιασμό η οικογένεια του τραγουδιστή
Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του είναι κατά του εμβολίου.
«Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορωνοϊό, ο γιος μου πέρασε κορωνοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης», πρόσθεσε η μητέρα του, Άννα Βασιλείου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













