Skip to main content

CELEBS

Ο Adam Driver είναι το νέο πρόσωπο της Burberry στο άρωμα Centaur Fragrance

Και μεταμορφώνεται σε έναν εντυπωσιακό Ήρωα-Κένταυρο



 

Ο Adam Driver να είναι το νέο πρόσωπο της Burberry, κι έχει τα πόδια ενός αλόγου στη διαφήμιση για το νέο τους ανδρικό άρωμα, Burberry Hero. Το άρωμα είναι το πρώτο άρωμα του Riccardo Tisci ως Burberry Chief Creative Officer για τη μάρκα μετά το διορισμό του το 2018 και ακολουθεί την κυκλοφορία του κορυφαίου γυναικείου αρώματος, Burberry Her.

Η διαφήμιση διάρκειας ενός λεπτού παρουσίασε τον ηθοποιό House of Gucci χωρίς πουκάμισο σε μια παραλία το σούρουπο, να καλπάζει γρήγορα προς το νερό με ένα άλογο. Ωστόσο, μετά την κατάδυση με τον τετράποδο σύντροφό του, αναδύεται από το νερό ως κένταυρος. Με βάση το σάουντρακ του "Two Weeks" του FKA Twigs, είναι ενδιαφέρον ότι η διαφήμιση, σε σκηνοθεσία Jonathan Glazer της Academy Films Music, αποπνέει σεξουαλικούς τόνους. Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με μια φωνή του Driver που λέει: "Burberry Hero, το νέο άρωμα για άνδρες". Αρκετές φωτογραφίες της καμπάνιας τραβήχτηκαν παράλληλα με τη διαφήμιση με τον Driver να περπατά στο νερό, τραβώντας τη χαίτη του αλόγου.

https://www.instagram.com/p/CR3kfv9HiJ9/

«Αινιγματικό και περιπετειώδες, το Burberry Hero είναι ένας συναρπαστικός γάμος δύναμης και λεπτότητας, δύναμης και συμπόνιας, αθλητισμού και δημιουργικότητας», διαβάζουμε στην περιγραφή του προϊόντος στο Burberry.com. «Ένα νέο αρσενικό πνεύμα που εξερευνά τους οικιακούς κωδικούς της δυαδικότητας και τη δύναμη του ζωικού βασιλείου. Ένας άντρας που αναζητά μετασχηματισμό και μεταμόρφωση. Ένας νέος σύγχρονος ηρωισμός. Το όραμά μας αμφισβητεί τα παραδοσιακά στερεότυπα της αρρενωπότητας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μεταμορφωθείτε για να βρείτε το θάρρος να αγκαλιάσετε αυτό που πραγματικά είστε. Διαθέτοντας ένα θετικό και ηρωικό προβάδισμα, η καμπάνια βλέπει τον άνθρωπο και το άλογο να καθρεφτίζονται μεταξύ τους στις κινήσεις τους, ωθώντας τα φυσικά τους όρια προκειμένου να μεταμορφωθούν σε ένα μυθικό πλάσμα - μια μεταφορά για τον προσωπικό μετασχηματισμό. Ένας νέος άνθρωπος. Ένας νέος ήρωας».

Το άρωμα επιδιώκει να είναι «φρέσκο, φωτεινό και τολμηρό», με αρώματα αφρώδους περγαμόντου, αρκεύθου, μαύρου πιπεριού και ένα τρίο από ζεστά έλαια κέδρου από τους Απαλάχιες, τα Όρη του Άτλαντα και τα Ιμαλάια. Το ίδιο το μπουκάλι σχεδιάστηκε από τον Tisci για να είναι μια αφηρημένη αναπαράσταση της οπλής ενός αλόγου, με το μονόγραμμα Thomas Burberry και το λογότυπο Burberry.

https://www.instagram.com/p/CR3dltfnQBW/

Ο Tisci είπε ότι η δημιουργία ενός αρώματος «είναι μια τόσο προσωπική και οικεία διαδικασία, και το ένιωσα ιδιαίτερα για το Burberry Hero». Στόχος του ήταν να «εγκλωβίσει τη σύγχρονη αρρενωπότητα, να παίξει στην ουσία των πρωτόγονων ανθρώπινων και ζωικών ενστίκτων». Αγάπησε επίσης τη συνεργασία με τον Driver, σχολιάζοντας πώς επαναπροσδιορίζει την αρρενωπότητα στον σημερινό κόσμο με τα συναισθήματα και τη δύναμή του.

Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία για τον Driver. «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την Burberry σε αυτήν την καμπάνια και με τον Riccardo Tisci να εκπροσωπεί το πρώτο του άρωμα για τη μάρκα», έγραψε σε δελτίο τύπου στις αρχές Ιουλίου.

 

Φωτογραφίες: Mario Sorrenti

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

Προτεινόμενα

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε