Ανυπομονώντας για την πρεμιέρα του House of Gucci

Με Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver και Jeremy Irons μεταξύ άλλων σταρ στο καστ

Αγγελική Λάλου

 

Μπορεί το House of Gucci να κάνει πρεμιέρα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να αυξήσει τον ενθουσιασμό μας για την ταινία. Ενώ μας εντυπωσίασαν οι αρχικές φωτογραφίες του Μαρτίου, οι πρόσφατες αφίσες του καστ πολλαπλασίασαν τις ήδη υψηλές προσδοκίες μας. Εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, το House of Gucci βλέπει την άνοδο της διάσημης αυτοκρατορίας της Gucci και τη δολοφονία του Maurizio, εγγονού του Guccio Gucci, με εντολή της πρώην συζύγου του Maurizio, Patrizia Reggiani.

Πρωταγωνιστούν ο Adam Driver ως Maurizio, η Lady Gaga ως Patrizia, ο Jared Leto ως Paolo Gucci, ο Al Pacino ως Aldo Gucci, ο Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci, η Camille Cottin ως η Paola Franchi, ο Jack Huston ως Domenico De Sole, η Salma Hayek ως Giuseppina "Pina" Auriemma , και ο Reeve Carney ως Tom Ford, το καστ είναι πολλά υοσχόμενο. Οι αφίσες των χαρακτήρων δίνουν μια γεύση από τη λάμψη, το glam και την ίντριγκα που μπορούμε να περιμένουμε από το επερχόμενο δράμα του Ρίντλεϊ Σκοτ. Οι αφίσες δείχνουν επίσης πόσο αφοσιωμένο ήταν το καστ στις μεταμορφώσεις του χαρακτήρα τους - μόλις που αναγνωρίσαμε τον Λέτο.

Τώρα, μπορείτε να δείτε αφίσες των Driver, Lady Gaga, Leto, Pacino και Irons πριν από την κυκλοφορία της ταινίας αυτό το φθινόπωρο, αλλά και το πρώτο τρέιλερ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares