Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου



 

Την Τρίτη στις 20 Ιουλίου άρχισαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Αγριες μέλισσες» και όλοι οι συντελεστές, ηθοποιοί και συνεργεία, ηταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και αυτό φαίνεται και από τις πρώτες εικόνες των γυρισμάτων, που φρόντισαν οι ίδιοι να δώσουν στη δημοσιότητα.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ’ ΚΥΚΛΟΥ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εβδομαδιαίου περιοδικού TiVi Σίριαλ, ή παραγωγή φρόντισε να συνεργαστεί με έναν εξειδικευμένο ιστορικό για τα γεγονότα της εποχής που διαδραματίζεται ο γ΄ κύκλος. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να γίνει ένα ειδικό σεμινάριο στο καστ των ηθοποιών, προκειμένου να γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της εποχής σε Πολιτικό αλλά και Κοινωνικό επίπεδο, ώστε να μπουν πιο εύκολα στο κλίμα και να αποδώσουν πιστά τον ρόλο τους.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα περάσει ένα μεγάλο κομμάτι του ρόλου του ως εξόριστος στη Λέρο, φρόντισε να μάθει ιστορικά στοιχεία, να επισκεφθεί τον τόπο της εξορίας και να επικεντρωθεί σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην απόδοση.Οσο για τις εξελίξεις και τις ιστορίες που θα εκτυλιχθούν, είναι πιο ανατρεπτικές από ποτέ. Από ένα ξένοιαστο και απλό περιβάλλον της υπαίθρου περνάμε σε ένα σκοτεινό γεμάτο φόβο, επιφυλακτικότητα και μίσος.

Στην αρχή όλοι είναι τρομαγμένοι με κήρυξη του στρατιωτικού νόμου. Κανείς δεν μιλάει, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ. Ο Λάμπρος, αλλά και ο Προκόπης, ενώ στην αργή θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, λίγο μετά δεν αντέχουν και υψώνουν τη φωνή τους, με αποτέλεσμα τις συλλήψεις και την εξορία.

Οι Σεβαστοί, διαλυμένοι, ζουν πλέον στη Λάρισα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη μόνοι τους και με την Αγορίτσα να πηγαινοέρχεται από το σπίτι τους σε αυτό του Νικηφόρου και του Κωνσταντή, παίζοντας τον ρόλο του ειρηνοριού και του συνδετικού κρίκου.

Η Ελένη, πριν σταθεί καλά-καλά στα πόδια της, δέχεται κι άλλο χτύπημα. Η Ασημίνα δεν μένει με τα χέρια δεμένα και με τη λογική που τη διακρίνει δουλεύει για το κοινό καλό, έχοντας κοντά της το παιδί της, αλλά και τον Νικηφόρο που δεν έπαψε να την αγαπάει.

Η Δρόσω χώρια με τον Κωνσταντή, αλλά όχι για πολύ κι αυτή, γιατί ο έρωτας είναι πάνω απ’ όλα. Ο Μελέτης, τσακισμένος από την απώλεια της μάνας του, βγάζει και πάλι τον πόνο σε βία και η Πηνελόπη στο Παρίσι ρίχνει μαύρη πέτρα, μέχρι τη μέρα που θα γυρίσει για να αποδώσει δικαιοσύνη και να εκδικηθεί.

Ο Προύσαλης παλεύει με τα θηρία για να προστατέψει τους συγχωριανούς του και ο κοινοτάρχης γίνεται παππούς, καθώς η Σοφούλα μένει έγκυος, δίνοντας χαρά στον Αγγελο αλλά και τον Νέστορα.

Τέλος, πολλοί και άκρως ενδιαφέροντες είναι οι νέοι ρόλοι που προστίθενται στη σειρά. Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Κουρής Και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα ερμηνεύσουν τρεις από τους πιο σημαντικούς ρόλους που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο!

Η Ασημίνα πιάνει δουλειά σε εφημερίδα

Τα καινούρια πρόσωπα στον 3ο κύκλο των «Άγριων μελισσών», που έρχονται να αναστατώσουν τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Τα πρόσωπα αυτά σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Τηλέραμα θα ενσαρκωθούν από σημαντικούς ηθοποιούς, αποδεικνύοντας ότι το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και η εταιρία παραγωγής JK Productions ποντάρουν πολύ την επόμενη σεζόν στη σειρά που ανέβασε ακόμα ψηλότερα τον πήχη της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας.

H ιστορία του 3ου κύκλου θα εξελιχθεί στα μαύρα χρόνια της νεότερης ελληνικής ιστορίας, την περίοδο της δικτατορίας, και οι δημιουργοί της, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν αντλήσει στοιχεία και μαρτυρίες και από αληθινά γεγονότα, όπως έχουν κάνει και στους προηγούμενους κύκλους της σειράς. Οι νέοι ήρωες θα δρομολογήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις και αναμένεται είτε να αγαπηθούν είτε να μισηθούν για τις πράξεις τους είτε και τα δύο μαζί, καθώς το «χτίσιμο» των χαρακτήρων τους είναι πολυεπίπεδο. Άλλωστε, όπως είχαν πει οι ίδιοι οι δημιουργοί στην αποκλειστική συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ:

«Ποιος δεν έχει την καλή και την κακή πλευρά του; Ανάλογα με τις συνθήκες, ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του. Σίγουρα ο βαθμός καλοσύνης ή… κακίας δεν είναι ο ίδιος σε κάθε άνθρωποι. Τα όρια που βάζουμε στον εαυτό μας, η ανατροφή μας, η παιδεία μας, η ιδιοσυγκρασία μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποιοι είμαστε και το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Μια σειρά χρειάζεται πράγματι πολυδιάστατους χαρακτήρες, με πάθη, με ιδανικά, με ατέλειες με τα σωστά και τα λάθη τους. Μπορεί η ένταση των αντιδράσεων ή των πράξεών τους να εξυπηρετεί και τη δραματουργική εξέλιξη, όμως βασίζονται πάντα σε αυτό που είναι η ανθρώπινη φύση. Και πολλές φορές είναι απρόβλεπτη».
Απρόβλεπτοι λοιπόν θα είναι και οι τρεις νέοι ήρωες της σειράς, προκαλώντας αντίστοιχα… απρόβλεπτες αντιδράσεις στους γνωστούς μας πρωταγωνιστές.

Ο ιδεαλιστής εκδότης
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πέτρας Ορφανίδης που πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα της Ασημίνας. Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την «Ηχώ της Θεσσαλίας», που παρομένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες σνάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ανοημίνα, που προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμόχη για τον γιο τους Σέργιο θα μετακομίζει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζι, μαζί με τον αδελφό του τον Κωνσταντή.

Η Ασημίνα λοιπόν θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του. Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούρια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

Ο Πέτρος Ορφανίδης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις τη σκοτεινή αυτή περίοδο και δίπλα του η Ασημίνα θα ανακαλύψει πολλά, ακόμα και για τον ίδιο της τον εαυτό, ξεπερνώντας για μια ακόμα φορά τα όριά της και αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική Σταμίρη.

Τον ανατρεπτικό και πολυδιάστατο αυτόν ήρωα, τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη, θα ενσαρκώσει ένας σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που έχει χαρίσει στο φιλοθεάμον κοινό τηλεοπτικά, κινηματογραφικά και θεατρικά κορυφαίες ερμηνείες. Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται ότι για μια ακόμα φορά ο Οδυσσέας θα «κεντήσει» τις λεπτομέρειες σε όλα τα επίπεδα του ήρωα που θα ενσαρκώσει, προσφέροντας στους τηλεθεατές των «Αγριων μελισσών» ακόμα μία συγκλονιστική ερμηνεία.

Ο γοητευτικός Ζάχος
Εκτός από τον εκδότη, που θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις, στον καινούριο κύκλο της σειράς άλλο ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, από το παρελθόν των αδελφών Σταμίρη, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στο καλό και το κακό, το σωστό και το λάθος. Το όνομά του Ζάχος Λυκογιάννης και ήταν ο πρώτος αρραβωνιαστικός της Ελένης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ζάχος αναφέρεται και στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Το πρώτο πέταγμα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ωκεανός» και παρουσιάζει τη ζωή των ηρώων πριν από την τηλεοπτική σειρά.

Ο Ζάχος λοιπόν ζούσε με τη μητέρα του, τη Μάρω, σε ένα σπίτι στον λόφο έξω από το Διαφάνι. Η γυναίκα αυτή είχε σταθεί σαν δεύτερη μάνα στην Ελένη. Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, ο Ζάχος, σε νεαρή ηλικία, είχε τραυματιστεί και σώθηκε από την Ελένη και τον Λάμπρο, γεγονός που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους.

Όταν ωστόσο η διαμάχη του Γιώργου Σταμίρη με τον Μιλτιάδη Σεβαστό ανάγκασε τους δύο ερωτευμένους, την Ελένη και τον Λάμπρο, να χωρίσουν και ο Λάμπρος αρραβωνιάστηκε τη Θεοδοσία, ο Ζάχος εξέφρασε στην Ελένη τον έρωτά του, ζητώντας της να τον παντρευτεί. Νεαρός στρατιωτικός τότε, με την ευγένεια του χαρακτήρα του έκανε την Ελένη να αισθανθεί ότι θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του και να ξεχάσει τον Λάμπρο. Έτσι, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, αλλά η μετάθεση του Ζάχου σε ένα νησί στάθηκε η αφορμή να διαλύσει η Ελένη τον αρραβώνα, όπως μάλιστα τη συμβούλευσε η μητέρα του, η Μάρω, αφού της ήταν δύσκολο να απομακρυνθεί από τα πατρογονικά της εδάφη και να εγκαταλείψει τις δύο μικρότερες αδελφές της, την Ασημίνα και τη Δρόσω.

Ο Ζάχος μπορεί να πληγώθηκε, αλλά δεν κράτησε κακία στην Ελένη και αποφάσισε να φύγει. Τώρα όμως επιστρέφει στο Διαφάνι ως στρατιωτικός, ενώ ο σύζυγος της αγαπημένης του, ο Λάμπρος, θα κριθεί «αντικαθεστωτικός» και θα εξοριστεί στη Λέρο. Ο Ζάχος θα παλέψει με την καλή και την κακή του πλευρά, αφού η καρδιά του θέλει ακόμα την Ελένη και είναι ευκαιρία να τη διεκδικήσει, δεν μπορεί όμως να ξεχάσει τη βοήθεια από τον Λάμπρο, αλλά και τη μητέρα του, που ήθελε αυτή και ο γιος της να κάνουν μόνο το καλό.

Τον ιδιαίτερο αυτόν ήρωα θα ενσαρκώσει ένας επίσης σημαντικός ηθοποιός, ο Νίκος Κουρής, επιδιώκοντας να παρουσιάσει όλη την πολύπλευρη προσωπικότητα του Ζάχου, με τις έντονες εσωτερικές συγκρούσεις καθώς προσπαθεί να μην ξεπεράσει τα στενά όρια ανάμεσα στο πάθος και το λάθος, τον παθιασμένο έρωτα και τις λανθασμένες αποφάσεις! Πριν πει το «ναι» για τον ρόλο του Ζάχου, ο Νίκος Κουρής έλαβε την άδεια από την ΕΡΤ, ενώ θα συνεχίσει παράλληλα να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες».

Η γλυκιά σύζυγος του «τέρατος»
Εκτός από τους δύο νέους ήρωες που θα προκαλέσουν ανατροπές στη ζωή των υπολοίπων, κυρίως της Ασημίνας και της Ελένης, ακόμα ένα πρόσωπο φτάνει στο Διαφάνι και μεταξύ άλλων θα επιβεβαιώσει ότι πίσω από έναν σκληρό και δυνατό άντρα κρύβεται μια ακόμα πιο δυνατή γυναίκα!

Ο λόγος για τη Ζωή, τη σύζυγο του φυλακισμένου αρχηγού της φασιστικής οργάνωσης των «Αβάντων» Ακύλα Μεγαρίτη (που ενσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης), ο οποίος με τη δικτατορία θα αποφυλακιστεί και θα μετακομίσει στο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι. Διατηρώντας στενές σχέσεις με το καθεστώς, ο Ακύλας θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του θεσσαλικού χωριού, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του αδελφού του, Αχιλλέα.

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν ο Ακύλας στέλνει εξορία τον Λάμπρο, τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον αδελφό του, κατηγορώντας τον για αντικαθεστωτική συμπεριφορά. Στη σκιά του Ακύλα ζει η σύζυγός του, η Ζωή, που κρύβει πολλά από το παρελθόν της…

Όταν αυτά αποκαλυφθούν, θα προκαλέσουν νέες ανατροπές, ακόμα και στο ίδιο της το σπιτικό. Για μια ακόμα φορά οι ήρωες της σειράς θα αποδείξουν ότι πολλά και πολλοί δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται, αλλά μέσα τους κρύβουν και το καλό και το κακό… Και εδώ η επιλογή ηθοποιού είναι εξαιρετική, αφού την ιδιαίτερη αυτή ηρωίδα θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου, που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για τις ερμηνείες της τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

Αυτά λοιπόν είναι ορισμένα από όσα θα παρακολουθήσουμε την καινούρια σεζόν στις «Άγριες μέλισσες», αφού περίπου δέκα νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στον 3ο κύκλο σε διάφορους ρόλους. Παλιοί και νέοι ήρωες θα μπλέξουν στο γαϊτανάκι συγκλονιστικών εξελίξεων, με φόντο το σκληρό σκηνικό της πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας εκείνα τα χρόνια. Θα ζήσουν καταστάσεις και γεγονότα βγαλμένα από την πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, τα οποία όμως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα εκείνης της εποχής, που έγραψε «μαύρες» σελίδες στο βιβλίο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department