Skip to main content

CELEBS

Η Μάρα Ζαχαρέα με ολόσωμο μαύρο μαγιό στην παραλία!

Η νέα φωτογραφία της παρουσιάστριας στο Instagram

 



Οι καλοκαιρινές διακοπές για τη Μάρα Ζαχαρέα συνεχίζονται! Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star φορτίζει… τις μπαταρίες της στον επίγειο παράδεισό της στην Πάρο.

Καθημερινά κάνει τις βουτιές της στα γαλαζοπράσινα νερά του κυκλαδίτικου νησιού απολαμβάνοντας παράλληλα τον ήλιο.

Η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει για το πόσο όμορφα περνά μακριά από την Αθήνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@marazaharea)

Μάλιστα, καλωσόρισε τον Αύγουστο στην παραλία φορώντας ένα σικάτο ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αυτό βέβαια που χαροποίησε ιδιαίτερα τη Μάρα Ζαχαρέα ήταν ένας «θησαυρός» που κρυβόταν στην άμμο. Ο λόγος για μια παλιά μπουρού.

Κρατώντας τη στα χέρια της πόζαρε στον φακό γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Από την άκρη του καιρού και πίσω απ´τους χειμώνες, άκουγα σφύριζε η μπουρού κι έβγαιναν οι γοργόνες…» Οδ. Ελύτης.
Γοργόνες δεν είδα αλλά ποιός ξέρει από ποιό καίκι, έπεσε αυτή η πολυκαιρισμένη μπουρού που βρήκα στην άμμο. Σήμερα η «τρομπέτα του Τρίτωνα» θεωρείται προστατευόμενο είδος»».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.