Skip to main content

CELEBS

Sofia Vergara: Η απόφαση της που μας εντυπωσίασε!

Ποια είναι η μεγάλη επιθυμία της διάσημης πρωταγωνίστριας;



 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περίοδο In Touch η Sofia Vergara θέλει πολύ να αποκτήσει παιδί. Γι' αυτό το λόγο έχει καταψύξει δικά της ωάρια. 

Ήδη η Sofia και ο σύντροφος της Joe Manganiello, κάνουν προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί και πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον, αναφέρει: «Η Sofia και ο Joe, θα χρησιμοποιήσουν μια παρένθετη μητέρα, αλλά το παιδί που θα φέρει στον κόσμο, θα είναι από τα ωάρια της ηθοποιού, και τα σπερματοζωάρια του συντρόφου της… Είναι ένα μυστικό καλά φυλαγμένο, και δεν τους αρέσει να μιλάνε ανοιχτά γι΄αυτό. Ένα είναι όμως το μόνο σίγουρο. Ότι ανυπομονούν να γίνουν γονείς!».

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η Sofia Vergara στα 28 της χρόνια, όταν προσβλήθηκε από καρκίνο και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς κι έπειτα έκανε την απαραίτητη θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο. Πλέον, στα 40 της χρόνια, λαμβάνει καθημερινή φαρμακευτική αγωγή για να ελέγχει τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού κι αυτός ίσως είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να κάνει με παρένθετη μητέρα.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.