Skip to main content

CELEBS

Σπύρος Μπιμπίλας: Έτσι αποχαιρέτησε τον Ανέστη Βλάχο

Η ανάρτησή του στο Facebook

 



Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της Τρίτης και μετά από νοσηλεία εβδομάδων, ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο ηθοποιό, είναι κι ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ανέστης Βλάχος Σπύρος Μπιμπίλας

Το 2013 ο Σπύρος Μπιμπίλας κι ο Ανέστης Βλάχος έπαιξαν στην παράσταση Η ευτυχισμένη δύσις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) με ανάρτηση του στο Facebook είπε το δικό του «αντίο» στον καλό του φίλο.

Ποστάροντας δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας Ο Ζητιάνος, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Αντίο Ανέστη μου!!!! Είναι δύσκολο να διαχειριστώ τον αποχωρισμό αυτό μέσα σε τέτοιο καταιγισμό θανάτων αυτόν τον μήνα! Εσύ που με πίστεψες και μου εμπιστεύτηκες έναν απο τους πρώτους μεγάλους μου ρόλους στην τηλεόραση, που με έκανε πλατεία γνωστό και μου άνοιξε το δρόμο με τον ΖΗΤΙΑΝΟ του Καρκαβίτσα, εσύ που με την εργατικότητα σου, το ήθος σου και την αγάπη σου για τη δουλειά μας έδινες κάθε μέρα μαθήματα, εσύ που με τους ρόλους σου στον κινηματογράφο μας άφησες ένα στίγμα που δεν θα το ξεχάσει ποτέ κανείς, εσύ που βρεθήκαμε στην τελευταία παράσταση που έπαιξες στο θέατρο και περάσαμε έναν υπέροχο χειμώνα στο θέατρο Χατζηχρήστου με τον "Οίκο ευγηρίας", εσύ που με αγάπησες και σε αγάπησα και σου οφείλουμε πολλοί πάρα πολλά... Σε ευγνωμονώ.. Ανέστη μου θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας Καλό σου ταξίδι...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network