Skip to main content

CELEBS

Η Britney Spears κατηγορεί τον πατέρα της ότι προσπαθεί να εισπράξει 2 εκατομμύρια δολάρια για να παραιτηθεί από την κηδεμονία της

«Η Britney Spears δεν θα ανεχθεί το bulling και τους εκβιασμούς του πατέρα της» ανέφερε ο δικηγόρος της σε δελτίο τύπου



Ο δικηγόρος της Britney Spears, Matthew Rosenheart κατηγόρησε τον πατέρα της, Jamie Spears, ότι προσπαθεί να εισπράξει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς του προτού παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του.

Τα νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς για τους οποίους ο Jamie Spears θέλει να έχουν πληρωθεί πριν αποχωρήσει, κατέθεσε ο Matthew Rosenheart. Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Britney Spears δεν θα εκβιαστεί», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Spears να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνσή του με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη εισπράξει αυτός και οι συνεργάτες του από την περιουσία της κ. Spears, δεν είναι μια καλή αρχή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Variety η Britney Spears πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισης της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Spears.

Από την πλευρά τού Jamie Spears δεν υπήρξε απάντηση αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την αναφορά που έγινε τον Ιούλιο για την απομάκρυνση του Jamie Spears από την ζωή της κόρης του, η οποία θα εξεταστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: www.news247.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30