Skip to main content

CELEBS

Πατρίκιος Κωστής: Ο ψηλός του Παρά 5 άφησε την υποκριτική & έγινε δάσκαλος

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή



Ο Πατρίκιος Κωστής έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Παρά Πέντε» όπου ενσάρκωσε τον ψηλό «κακό» που κυνηγούσε την παρέα των πέντε φίλων.

Σήμερα έχει αφήσει πίσω την υποκριτική και πλέον διδάσκει σε δημοτικό σχολείο. «Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Ο Πατρίκιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που πλέον συναναστρέφεται με μικρά παιδάκια, αφού του χαρίζουν μοναδικές στιγμές. «Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη».

Πατρίκιος Κωστής: Ο ψηλός του Παρά Πέντε σήμερα είναι δάσκαλος

Πατρίκιος Κωστής: Ο ψηλός του Παρά Πέντε σήμερα είναι δάσκαλος/ φωτογραφία NDP

Άραγε θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό ή στο θεατρικό σανίδι; «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Ο Πατρίκιος Κωστής κρατά την προσωπική του ζωή μακριά απ΄ τα φώτα της δημοσιότητας: «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.