Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Σεϊταρίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός – Ζει στο Πήλιο

O ηθοποιός είναι παντρεμένος - Μας δείχνει τη γυναίκα του



Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Σεϊταρίδης έχει φύγει από την Αθήνα και ζει μόνιμα στο Πήλιο μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Θανασιά.

Για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη από το χωριό του και μίλησε μαζί με τη γυναίκα του για τη ζωή τους εκεί.

«Επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό. Από τη μία έβλεπα το βουνό, από την άλλη το φεγγάρι, και κάτι μέσα μου, μου είπε “εδώ θα ζήσεις εσύ”», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με την απόφασή του να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο ζωής του.

H γυναίκα του ηθοποιού μίλησε για τη ζωή του στο Πήλιο

«Έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Μουστάκη.

«Το εύκολο και το δύσκολο το έχω αποβάλει από μέσα μου. Υπάρχει θέλω και δε θέλω. Όταν γονατίζω ξανασηκώνομαι, δεν με πτοούν οι κακουχίες», τόνισε ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της αγροτικής ζωής. «Η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από τον χώρο του θεάματος: «Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειές. Αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, και δεν το δέχομαι. Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω για αυτό. Η αμοιβή μου δεν ήταν πενταψήφιος αριθμός. Ήταν τετραψήφιος».

Γιώργος Σεϊταρίδης: Η ζωή στο Πήλιο με τη σύζυγό του

Για τη σύζυγό του, είπε ότι είναι σύμμαχός του σε όλα: «Με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο δεν είπε αμέσως το ναι. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμήσω».

Με τη γυναίκα του σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποκάλυψε ότι του έχει γίνει και πρόταση από το Survivor: «Δεν κάνω πράγματα για τα χρήματα. Δελεάστηκα από τα μεγάλα ποσά του Survivor, έτσι είναι όταν δυσκολεύεσαι να βγάλεις τον χειμώνα, αλλά έχω πίστη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ