Skip to main content

CELEBS

Ελληνίδα ηθοποιός: «Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του»

Όσα είπε για τον ρατσισμό που βίωσε



Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Το αύριο μας ανήκει.

Νίκη Σερέτη Το αύριο μας ανήκει

Η Νίκη Σερέτη επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά Το αύριο μας ανήκει

Ο λόγος για την ηθοποιό Νίκη Σερέτη, που μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για την επιστροφή της, τον ρατσισμό αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

«Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίηση μου ως ηθοποιό. Δε θέλω να τυποποιούμαι ως ηθοποιός. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου κι αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα τον δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς», σημείωσε η 49χρονη σήμερα ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως «Δεβόρα» στη σειρά του Γιάννη Μπέζου, Εκείνες κι εγώ.

Νίκη Σερέτη Δεβόρα

Ξεχώρισε τη δεκαετία του "90 ως «Δεβόρα» στη σειρά Εκείνες κι εγώ

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, ανέφερε: «Στην ηλικία μου δε θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα» ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ».

Νίκη Σερέτη

Η Νίκη Σερέτη μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια: «Με τον δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δε ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έχω ζήσει ποτέ στην καθημερινότητά μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.